Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP

Zepelin Tour

m

Descopera Hurghada

Statiunea Hurghada este alcatuita din numeroase resorturi all inclusive, cu plaje private si intrare lina in apa marii in zonele nu nisip. Exista hoteluri amplasate chiar langa un recif de corali, perfect pentru snorkeling si scuba diving. Sunt foarte multe optiuni de petrecere a vacantei, de la excursii in desert sau snorkeling si scufundari, la parasailing, jetski, windsurf. Puteti alege corabia cu fundul de sticla sau puteti explora desertul pe motociclete sau ATV.

Marea Rosie are numeroase recife de coral unde puteti admira biodiversitatea marina. Excursiile in Sinai sau croazierele pe Marea Rosie sunt foarte apreciate iar pentru cumparaturi, principalele zone sunt strada Sekalla si centrul orasului el Dahar, cu preturi ceva mai mici.

 

Hurghada este cea mai mare statiune din Egipt iar frumusetea recifelor de corali, resorturile de lux si clima excelenta ofera o vacanta perfecta, tot timpul anului.

 

Hurghada a devenit o statiune cunoscuta printre turistii Europei de Est si Rusiei incepand cu 1990. Hurghada este un oras modern, fara situri arheologice, dar este foasrte bine conectat cu istoria magnifica a Egiptului antic prin linii tereste, aeriene si maritime. Se organizeaza excursii catre Luxor si Cairo sau excursii in desert, pentru a savura un ceai cu beduinii. Puteti sa va plimbati cu camilele si sa va bucura de minunile desertului. Localnicii va vor servi cu Karkaday (ceai de hibiscus, rece sau cald) sau Chi (ceai) si puteti savura o sheesha (narghilea).

Leave a Reply