Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP

Zepelin Tour

m

Descopera Thailanda

Bangkok ( Krung Thep in thailandeza) este capitala si cel mai mare oras a Thailandei, cu o populatie de 8.538.610 de locuitori. Orasul este printre cele mai populare destinatii de turism din lume, si in ultimii ani a devenit un centru economic si social care sa rivalizeze Hong Kong si Singapore.

Fiecare strada rezerva surprize pentru turisti, deoarece Bangkok-ul este un oras plin de viata, ce are la baza un amestec intre estul traditional si vestul modern.

 

Plimbarile cu vapoarele pe raul Chao Phraya pot fi o modalitate foarte adecvata de a admira centrul Bangkokului.

 

Complexul Marele Palat: Cel mai cunoscut obiectiv turistic din Bangkok, unde se afla si resedinta Regelui Thailandei. Celebrul complex a fost construit in 1782 si include cateva cladiri impresionante printre care Templul de Smarald al lui Buddha ( Wat Phra Kaeo). Acest templu gazduieste o statueta din smarald a lui Buddha, ce dateaza inca din secolul al XIV-lea. Multi vizitatorii sunt de parere ca templul este de departe mult mai impresionant decat Marele Palat in sine.

Wat Arun (Templul Apusului): este considerat cel mai celebru si fotografiat templu din Bangkok, construit in cinstea zeului indian al apusului, Aruna. Cuprinde un turn inalt de 79 de metri, decorat cu mici bucatele de sticla colorata si portelan chinezesc. Templul mai are patru turnuri ce reprezinta o intruchipare a celor 33 de raiuri pe pamant.

Orasul Antic (Muang Boran): este unul dintre cele mai mari muzee in aer liber din lume. Este un oras in miniatura in care sunt prezentate cele mai cunoscute monumente si cladiri din Thailanda.

Templul lui Buddha culcat (Wat Pho): Unul dintre cele mai vechi si mari temple din Bangkok, gazduieste celebra statuie a lui Buddha culcat. Aceasta e cea mai mare din Thailanda masurand peste 45 de metri.

 

Leave a Reply