Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP
Image Alt

Albena

Perfecta pentru o vacanta cu familia

Albena

Albena este una dintre cele mai frumoase staţiuni de pe litoralul Mării Negre.
Albena este locul unde marea se întâlneşte cu nisipul. Staţiunea este o delectare pentru toate vârstele – cu fâşii de nisip şi o mare cristalină. Albena oferă fiecăruia câte ceva.

Albena, cu plaja ei de 6 km, este situată la 30 de km de capitala maritimă a Bulgariei – oraşul Varna. Staţiunea vă oferă peste 14 900 locuri de cazare în 43 hoteluri (2 – 5 stele), aşezate pe malul mării sau pe dealurile apropiate cu vederi impresionante spre mare şi rezervaţia naţională “Baltata”. Hotelurile sunt dotate cu tot confortul: televiziune prin cablu, linii telefonice, restaurante, baruri, internet, servicii medicale, rent-a-car, săli pentru congrese, piscine, servicii sportive ş.a.

Top Atractii turistice Albena

Noutati in Albena

ALBENA va avea noi investitii hoteliere pentru sezonul 2018:
Hotelul FLAMINGO GRAND 5* va fi deschis tot anul si va oferi facilitati noi pentru procedurile spa, balneo si sportive.
Hotelul DOBROTITSA 2*, unul dintre cele mai solicitate hoteluri aflate direct pe plaja, va fi renovat integral si va deveni parte a Complexului Kaliakra sub noua denumire KALIAKRA MARE 3*. Turistii vor beneficia de un nou design al camerelor, al restaurantului si al lifturilor.
La hotelul PRIMASOL RALITSA SUPERIOR 3* se adauga un nou corp cu camere Deluxe, respectiv fostul hotel LORA, care va fi complet renovat, restructurat si va avea camere cu un nivel ridicat de confort.
27 vile renovate Primasol Ralitsa Aquaclub vor oferi excelente conditii ridicate de confort la care se adauga localizarea in cadrul parcului natural, a facilitatilor oferite de hotelul Ralitsa precum si a intrarii incluse la aqua-parkul AquaMania.
Hotelurile LAGUNA GARDEN 4* si LAGUNA BEACH 4* vor avea un nou design al zonelor de lobby, iar camerele de asemenea vor fi imbunatatite.
Hotelul VITA PARK 3* va beneficia un nou design al restaurantului, acesta marindu-si capacitatea de primire a turistilor.
Hotelul COM 3* va beneficia de imbunatatirea camerelor si a restaurantului si va avea inclusa intrarea la Aqua-park, facand parte din familia hotelurilor Aquamania alaturi de Primasol Ralitsa Superior, Primasol Ralitsa Aqua Club, Vilele Primasol Ralitsa Aqua Club, Vita Park, Vilele Vita Park.

ALBENA creaza pentru sezonul 2018 noi experiente de petrecere a timpului liber:
AQUA-PARKUL AQUAMANIA (considerat unul din cele mai bune 20 Aquapark-uri din Europa conform Trip Advisor) isi va mari suprafata si va primi noi tobogane si jocuri acvatice, marindu-si capacitatea cu inca 1000 de clienti suplimentari.
O noua PISCINA OLIMPICA EXTERIOARA (50m x 25m), situata in zona de parc in apropierea hotelurilor Althea si Panorama, se va adresa atat de inotatorilor de performanta, cat si turistilor.
Centrul de Tenis cu cele 7 noi terenuri de tenis din zona hotelurilor Laguna va pune la dispozitie pentru sezonul 2018 un numar total de 19 terenuri de tenis in aer liber si 3 terenuri acoperite.
Modernizarea Centrului Ecvestru al Albenei ofera oportunitati de initiere in acest sport alaturi de instructori licentiati, precum si noi variante de trasee de calarie pe plaja la apusul soarelui.
Grija pentru mediu:
Albena se dedica in continuare conceptului de statiune ecologica, ce pune pret atat pe calitatea aerului, a plajelor (este detinatoare Blue Flag de peste 20 ani) precum si a produselor oferite in cadrul hotelurilor (peste 50% din fructele si legumele servite provin din cadrul culturilor proprii).
De asemenea, se doreste ca transportul in interiorul statiunii sa fie unul ecologic si se fac investitii in spatii noi de parcare precum si zonele pietonale. Deplasarea in interiorul statiunii se va face cu ajutorul mijloacelor de transport electrice sau cu ajutorul scarilor rulante, pentru 2018 urmand a se deschide si a doua scara rulanta ce face legatura intre zona de parc si cea de plaja.
Hotelurile Paradise Blue, Flamingo, Kaliakra, Gergana si Laguna Garden vor fi certificate TraveLife pentru turism ecologic, utilizand energia solara prin noile panouri ce vor fi instalate incepand cu 2018.