Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP
Image Alt

Antalya

Antalya

Avem reduceri substantiale si oferte pentru toate gusturile la numai un click distanta. Rezervati din timp pentru a nu pierde cele mai bune oferte!

Antalya este capitala regiunii mediteraneene, cu 1,5 milioane locuitori si mai mult de 300 zile insorite pe an, la distanta de o ora si 30 minute cu masina de muntii Toros.

Atractii Turistice
Combinand istoria si cultura, Antalya este de drept numita capitala turismului din Turcia. Orasul a fost transformat intr-un centru cultural si turistic prin hotelurile tematice din zona, centrul vechi rustic al orasului in care cladirile istorice sunt protejate cat si prin vestigiile arhitecturale in stil bizantin si roman.

Printe cele mai importante locuri de interes turistic din oras: Kaleici, centrul istoric al orasului care poarta amprenta multor civilizatii; Muzeul Antalya, unul dintre cele mai reprezentative muzee arheologice din lume; Poarta Imparatului Hadrian, arcul ornamental din piatra construit in secolul II I.H. in onoarea Imparatului Hadrian; numeroase moschei.

Orasul Antalya are alaturi plajele Konyaalti si Lara, bine cunoscute pentru frumusetea lor si pentru apa foarte limpede.

Zona Antalya este destinatia turistica numarul 1 din Turcia oferind facilitati turistice de exceptie si cazare in hoteluri tip resort. Aici, in zona Antalya, sunt cele mai bune servicii de masa de tip all inclusive/ultra all inclusive iar cazarea este in general in complexe de cazare tip resort, cu spatiu extins si facilitati pentru turisti de toate varstele. Calitatea ireprosabila a serviciilor si plajele cu nisip fin si bine intretinute fac din Antalya o destinatie de vacanta perfecta.

Zona Antalya cuprinde mai multe statiuni (Lara, Kundu, Belek, Kemer, Side, Alanya si orasul Antalya), fiecare cu specificul ei. Luxul si eleganta nu cunosc limite in Antalya iar turistii sunt rasfatati cu cele mai bune servicii. Pe langa servicii de calitate si facilitati turistice excelente, Antalya este o zona bogata in istorie.

Antalya

Antalya este poarta catre Riviera turceasca, fiind in acelasi timp o destinatie de vacanta de sine statatoare cu facilitati turistice bune, peisaje frumoase, bulevarde cu palmieri, strazi inguste si ruine antice. Printre obiectivele turistice din Antalya avem: Poarta lui Adrian, Turnul cu ceas, Minaretul Kesik, moschei, biserici vechi si hamamuri. Observam un stil arhitectonic traditional cu numeroase moschei si un centru istoric ce poarta amprenta mai multor civilizatii.

Antalya este o destinatie cautata si pentru luna de miere. Este clar că aceasta este una dintre cele mai așteptate și încântătoare vacanțe pe care le vei lua vreodată, așa că, în mod natural, așteptările sunt mari. Sperăm să vă putem sări în ajutor cu câteva recomandări. Contactati-ne!