Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP

Cascais – Portugalia

Cascais - Portugalia

Cascais este un oraș de coastă în municipiul Cascais din Portugalia , aflat la30 km vest de Lisabona

Trenurile directe intre Cascais si Lisabona circula la intervalul de 40 min, de la statia Cais do Sodré, iar biletul costa 2,3 euro.

Orasul detine ruinele unui castel , un muzeu de artă și mare , precum și parcuri și fermecător străzile pietruite din centrul istoric . Orașul are multe hoteluri și apartamente turistice, precum și mai multe restaurante bune ce ofera mancare specifica costuri diferite . Este un punct turitic importanta pentru cei care vizitează Lisabona și a împrejurimilor sale , care preferă să rămână în afara orașului încă într-un mediu la fel de urban si sofisticat.

Cascais este înconjurat de plaje populare, cum ar fi plaja Guincho la vest , și luxuriante Sintra munți la nord .. Acesta este , de asemenea, a devenit o destinație populară de golf , cu peste 10 de cursuri de golf în apropiere . Surfing, navigație, windsurfing , kitesurfing și sunt, de asemenea, populare în regiunea din jurul Cascais din cauza vremii favorabile , vânt și condiții de mare. În 2007, Cascais a fost gazda oficiala a Campionatului Mondial ISAF în navigatie pentru bărci și iahturi de curse .

Cele mai frumoase plaje din Estoril