Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP
Image Alt

Costa Blanca

200 km de coasta a provinciei Alicante

Costa Blanca

Costa Blanca este reprezentata de 200 km de coasta ai provinciei Alicante, fiind limitata in partea de nord de orasul Denia si orasul Torrevieja in sud. Costa Blanca are multe de oferit turistilor, de la zonele cosmopolitane si animate pana la zonele rurale cu un peisaj variat – vai inverzite, livezi de portocali, livezi colorate si dealuri terasate.

Statiuni traditionale precum Calpe, Moraira si El Portet ofera conditii excelente pentru familiile aflate in vacanta. Alte optiuni de vacanta sunt zonele rezidentiale din jurul Denia si orasul medieval Javea. Zone precum Costa Nova, La Cala, Lluca, Montgo, La Cala si La Sella sunt renumite pentru vilele cu piscine, terase si gradini. Costa Brava este o destinatie populara pentru ciclisti, artisti si iubitorii de natura, care sunt atrasi de frumusetea vaii Jalon si de satul muntenesc Guadalest.

Cele mai importante destinatii turistice sunt Benidorm si Alicante.

Benidorm este una dintre principalele destinatii turistice estivale din Spania, sinonima cu capitala distractiei. Cei 4 milioane de turisti sunt marturie a frumusetii plajelor si a amplei oferte de cazare si de petrecere a timpului liber. Benidorm este statiunea care nu doarme niciodata, fiind amplasata in regiunea Alicante, pe malul estic al marii Mediterane. Amestecul dintre mare si munte ne fura privirea, dar si falnicii zgarie-nori de pe tarm, motiv pentru care statiunea este asemanata cu Manhattan.
Zona veche a orasului contrasteaza cu marile bulevarde, intesate cu cladiri moderne si terase dispuse de-a lungul a 5 km de litoral.
Posibilitatile de petrecere a timpului liber sunt nenumarate: plimbari, bai, sporturi nautice –scufundari, schi acvatic, windsurf si excursii cu vaporul la insula Benidorm. In statiune puteti vizita si patru parcuri tematice pentru intreaga familie – Aqualandia, Mundomar, Terra Mitica si Terra Natura. Multiplele oferte de cazare, alimentatie, de relaxare si agrement satisfac si gusturile celor mai exigenti turisti.

Top statiuni de vacanta in Costa Azahar

Obiective turistice Costa Azahar

Benidorm are trei plaje principale – Llevante, Poniente si Mal Pas – fiecare premiate cu „steagul albastru”:

Llevante iese in evidenta prin calitatea serviciilor oferite. Sa nu va mirati daca pe la urechile voastre auziti vorbindu-se multe limbi straine, doar spaniola nu, deoarece majoritatea vizitatorilor sunt straini (de catre ei este numita Sunrise Beach). Plaja are o lungime de 2 km, 66 de metri latime si are nisip fin auriu.

Poniente este cea mai lunga si mai lata plaja din statiune (3,2 km, respectiv 80 metri), se remarca printr-un nisip fin auriu de foarte buna calitate si este marginita de o faleza cu palmieri, unde isi au cuiburile vecinii nostri – porumbeii albi. Rocile din vecinatate reprezinta cea mai buna zona pentru pescuit din toate plajele Benidormului.

In timp ce de pe plaja Levante se pot vedea rasarituri de soare, plaja Poniente te rasfata cu apusuri.

Mal Pas, din nisip fin auriu cu pietris fin este o plaja inconjurata de arbori si valuri linistite.

Daca va doriti plaje cu nisipuri fine, briza marii, relaxare in complexuri ultramoderne, distractie, atmosfera exotica, sporturi nautice, in Benidorm veti putea beneficia de toate acestea.
Nu ratati vizita la Biserica Sant Jaime, Balconul Mediteranei – de unde veti avea parte de o splendida panorama asupra marii, Insula Benidorm, Parcul L Aiguera.

Seara ne va prinde pe o teresa, unde vom dansa in pasi de flamenco. Aici, sunetul castanietelor dansatoarelor si festinul culinar de care avem parte ne introduc in traditia Spaniei si ne satisfac gusturile.

Alicante este unul dintre cele mai moderne și mai frumoase orașe de pe coasta Spaniei fiind unul dintre cele mai importante porturi și stațiuni turistice la Marea Mediterană.

Alicante – capitala zonei si este recomandat pentru vizita si mai putin pentru plaja (sunt plaje mult mai frumoase in zona)
Altea – o statiune la Marea Mediterana de dimensiune medie
Benidorm – capitala petrecerilor din Costa Blanca cu mai mult de 1000 de baruri si cluburi.
Denia – in partea de nord a costei gasiti acest orasel antic cu multe obiective turistice si plaje bune.
Javea – deseori numita Perla din Costa Blanca cu plaje cu nisip, golfuri superbe si petreceri.
Torrevieja – O statiune cu unitati de cazare mai ieftine amplasata in partea de sud cunoscuta pentru plajele bune