Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP
Image Alt

Disneyland Paris

Descopera magia copilariei

Disneyland Paris

Disneyland Paris este locul perfect pentru petrecerea vacantei, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, numarandu-se printre destinatiile preferate ale turistilor de pretutindeni.

Complexul Disneyland se afla la 32 de km de centrul Parisului, fiind situat in Marne-la-Vallée, la est de capitala Frantei. Se intinde pe o suprafata de 19 km2 si cuprinde doua parcuri tematice de distractii (Disneyland Park si Walt Disney Studios Park), Disney Village (cu magazine, restaurante, animatie si celebrul Buffalo Bills Wild West Dinner Show). In incinta complexului se afla si un teren de golf.
O vacanta la Disneyland este recomandata tuturor celor care doresc ca aventurile in familie sa ramana o amintire de neuitat, celor care vor sa traiasca experiente magice si, nu in ultimul rand, persoanelor care pastreaza in suflet farmecul copilariei.

Disneyland Paris s-a deschis pe aprilie 1992 si este al doilea parc de distractii Disney care s-a deschis în afara Statelor Unite (după Tokyo Disney Resort).

Disneyland Paris este deținut și operat de compania franceză Euro Disney, o companie publică din care 39,78 % din stocul său este deținut de Walt Disney Company, 10 % de către Prințul saudit Alwaleed și 50,22 % de către alți acționari.

Complexul a fost un subiect de controverse în timpul perioadelor de negociere și de construcție la sfârșitul anilor 1980 și începutul anilor 1990, când un număr de personalități franceze și-au exprimat opoziția. Ca urmare a introducerii anunțată de UE a monedei care urmează să fie numită euro, complexul a fost redenumit de la Euro Disney Resort la Disneyland Paris în 1995.

Al doilea parc tematic, Walt Disney Studios Park, a fost deschis publicului pe 16 martie 2002.

Aventura in familie

Distractie la Disneyland Paris

cele mai faine tiribombe de la Disneyland