Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP
Image Alt

Europa Park

Cel mai mare parc de distractii din Germania

Europa Park

Europa Park este cel mai mare parc de distractii din Germania și al 2-lea In Europa dupa Diensyland, conform numărului de vizitatori.

Parcul de Distracție Europa Park este amplasat la 90 km de Basel (avem zbor direct cu Wizz Air din București), 65 km de Strasbourg și 175 km de Stuttgart. Parcul de Distracție are o suprafață de 85 hectare cu 13 zone tematice europene, punând la dispoziția turiștilor peste 100 de atracții.

Atracțiile principale sunt reprezentate de doua roller coastere: Silver Star și Catapult Coaster (construit în 2009). Daca Silver Star, cel mai mare si cel mai inalt montagne-russe din Europa – care cade in gol, cu o viteza de 130 km/ora – nu va ridica la maxim nivelul de adrenalina, atunci cu sguranta noul Catapult Coaster care atinge o viteza uluitoare in mai putin de 2,5 sec, facand 3 intoarceri de 360 grade si cel mai inalt looping – va va taia rasuflarea!

Atracțiile principale din Europa Park

Atracțiile principale sunt reprezentate de doua roller coastere: Silver Star și Catapult Coaster (construit în 2009). Daca Silver Star, cel mai mare si cel mai inalt montagne-russe din Europa – care cade in gol, cu o viteza de 130 km/ora – nu va ridica la maxim nivelul de adrenalina, atunci cu sguranta noul Catapult Coaster care atinge o viteza uluitoare in mai putin de 2,5 sec, facand 3 intoarceri de 360 grade si cel mai inalt looping – va va taia rasuflarea!

 

Alte atracții ale Parcului de Distracție, Europa Park:

Euro-Tower, Magic Cinema, Ghetar Jungfrau, călătorie de poveste cu balonul, Blestemul Cassandrei, Tirol Water Train, rafting pe fiorduri, stația spațială MIR, tobogane, etc.

 

Tarife bilet de intrare in Europa Park sezon 2017:

Bilet intrare 1 zi:
– adulti: 47 EUR
– copii 4-11,99 ani si adulti peste 60 ani: 41 EUR
– copii 0-3,99 ani: GRATUIT

Bilet intrare 2 zile:
– adulti: 89 EUR
– copii 4-11,99 ani si adulti peste 60 ani: 76 EUR
– copii 0-3,99 ani: GRATUIT

Ne bucuram ca un copil

Zonele tematice din Parcul de Distracție Europa Park

Zona tematică Germania

Zona tematică Germania: vă oferă o incursiune în istoria Germaniei unde puteți admira Alexanderplaz și Zidul Berlinului, precum și numeroase clădiri ce sunt dovada talentului architectonic german. Aici gasiți mini carusele originale reconstruite, o bucata originală desprinsă din Zidul Berlinului, Magical Garden (o grădină cu specii variate de plante), Panorama Train (se face turul parcului).

Zona tematică Anglia

Zona tematică Anglia vă oferă pavilioane de sticlă, arcul de trumf, calești trase de cai, statuia reginei Victoria, curse de mașini, Victoria Square, replica teatrului Shakespeare, Arena of Football (istoria fotbalului, din 1930 pana în prezent), roller coaster: London Bus.

Zona tematică Franța

 

Zona tematică Franța – cartierul francez, bistrouri și restaurante, brutării franțuzești, cinematograf 4D, cel mai mare roller coaster din Europa, Silver Star (1620 m lungime traseu, viteza maxima 130 km/h, forta centrifugala 4 g), uriașa sferă de argint, Euro-Tower (turn cu inaltimea de 75 m de unde puteti admira panorama parcului), Universe of Energy (prezentare originala a celor 4 elemente: focul, apa, pamantul si aerul, cât și a lumii dispărute a dinozaurilor).

 

Zona tematică Grecia

Zona tematică Grecia: un sat tipic grecesc, taverna Mykonos cu mancare traditionala, Calul Troian, Posseidon – roller coaster pe apa, templu antic, “Blestemul Casandrei” (interiorul creeaza iluzii optice ce va fac sa pierdeti orice simt al orientarii), “Aventura Atlantidei” (o expeditie interactiva in apele oceanului), Zborul lui Icar (carusel), spectacol de dans pe gheata.

 

Zona tematică Olanda

 

Zona tematică Olanda: sat traditional olandez, mori de vant, “Pirates in Batavia” (calatorie cu barca pe ape populate de pirate, numeroase aventuri pentru cei mici), slide, carusel, Red Baron (carusel pentru copii), Peter Pan (aventuri pe marea in furtuna), Rocking Bridge (un turn de 7 m de unde coborati pe un slide in spirala), teatru pentru copii (“Frumoasa si bestia”).

 

Zona tematică Italia

 

Zona tematică Italia: “Fontana di Paradiso” (fantana cu inaltimea de 7 m construita pe mijlocul unui lac), pavilioane, poduri, piete, caldiri in stil renascentist si baroc, arcade, pilari, coloane, statui de un alb imaculat, palmieri, pizzerii, Castelul Medici (castel al groazei), “”Ciao, bambini”(punct de atractie pentru copii), “Teatro dell”Arte”

 

Zona tematică Austria

Zona tematică Austria: sat tirolez, munti, paduri, pesteri, Alpine Coaster (primul roller coaster al parcului, un trenulet care va plimba prin Alpi si mine de diamante), vulcani, dragoni, goblini ca sapa in cautare de comori, swinger, Tirol Log Flume (cel mai popular slide ala parcului).

 

Zona tematică Portugalia

Zona tematică Portugalia: Atlantica Supersplash (al doilea punct de atractie, ca popularitare, al parcului, un slide cu inaltimea de 30 m, lungime traseu 390 m , viteza 80 km/h), Atlatica Platform (rezistati valurilor puternice), Casa da Aventura (loc de joaca interior pentru copii, de ultima generatie), Atlantica Pirate’s Show.

 

Zona tematică Spania

 

Zona tematică Spania: atmosfera Sevilliei perfect reconstituita: fateade albe, mici turnuri, adevarate covoare de flori in piete, balcoane bogat ornamentate, faianta colorata, azulejo (caramizile, ceramica, chiar si acoperisurile au fost aduse din Spania), dansatori de flamenco, Columbus (roller coaster pe apa), Feria Swing (swing care se ridica la 90 grade), Arena Show (spectacol cu gladiatori si cai intr-un amfiteatru in aer liber), restaurante cu specific spaniel

 

Zona tematică Rusia

Zona tematică Rusia: sat rusesc, sculpturi in lemn, icoane, matriosti, picturi pe sticla, cladiri specific perioadei de glorie a tarilor, statie MIR originala, Euro-Mir (roller coaster cu viteza de 80 km/h), Lada Autodrom, Kamtschatka Airline Klub, “Craiasa zapezilor” (roller coster pentru copii care ii poarta prin tinutul magic al basmelor rusesti)

Zona tematică Scandinavia

 

Zona tematică Scandinavia: Fantana Renilor, casute norvegiene de lemn, biserici norvegiene unde se si celebreaza cununii religioase, zona de shopping, restaurante cu specific pescaresc, Fjord Rafting (rafting pe ape involburate cu stanci si cascade), “Vineta” – orasul scufundat, Andersen Fairy Tale Tower (turn situate in mijlocul unei sectiuni ce evoca lumea de basm create de renumitul scriitor pentru copii)

 

Zona tematică Lumea copiilor

Zona tematică Lumea copiilor – sectiune a parcului complet dedicata celor mai mici vizitatori; dune de nisip, canoe cu care micutii pot naviga singuri pe apa, mascote, catarari pe ziduri, nava vikingilor, slide gigantic, carusel, roller coaster etc.

Spectacole zilnice la Europa Park pe cele 20 de scene ale sale.