Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP
Image Alt

Halkidiki Sithonia

Porturi pitoresti si golfuri izolate

Halkidiki Sithonia

Sithonia

Distanța dintre București și Sithonia este de 802 km și poate fi parcursă în aproximativ 11 ore și 2 minute.
În ceea ce privesc plajele din peninsula Sithonia, există o varietate extraordinară. Următoarele au statutul de steag de culoare albastru: Armenistis, Platanitsi, Sarti, Sykia, Toroni, Porto Carras, Anthimou , Lagomandra și Makrya Lagada.

 

Golfurile care înconjoară peninsula sunt Golful Singitic la est și Golful Toronean la vest. Muntele Itamos sau Dragoudelis se află în centrul peninsulei. Printre numeroasele locuri din Sithonia se află orașul vechi, castelul și biserica Agios Athanasios din Toroni, morile de vânt din Sikia și biserica din secolul al XVI-lea din Nikiti

Top 5 hoteluri All Inclusive in Creta

Recomandari de cazare in Creta

Distanța dintre România și Metamorfosi este de 1321 km și poate fi parcursă în aproximativ 16 ore și 23 minute
În Metamorfosi întalnim plaje minunate, ce pornesc din punctul în care pădurile se termină. Plajele sunt perfecte pentru a te relaxa, ideale pentru înot şi plajă. Plaja din Metamorfosi este o plajă largă de nisip, curată, înconjurată de un mediu natural cu faună și o floră originală.
Ca urmare a frumuseții naturale din jurul acesteia, plaja Metamorfosi oferă subiecte extraordinare pentru concursuri de fotografie și de pictură.