Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP
Image Alt

Hurghada

Hurghada

Cea mai mare statiune din Egipt

Hurgada însorita este cea mai mare statiune din Egipt. Soarele si marea calda, frumusetea recifelor de corali, dansurile orientale, toate acestea sunt o sarbatoare care va asteapta în Hurghada, anul întreg.

Datorita umiditatii scazute si brizei permanente, chiar si temperaturile foarte înalte sunt suportate cu usurinta, iar caldura de amiaza nu este toropitoare. Clima este benefica pentru toate vârstele, fara exceptii.

Hurghada asigura conditii ideale pentru baie si diferite sporturi nautice, datorita climei placute si a faptului ca temperatura apei marii nu coboara decat foarte rar sub 22 C, iar de ploaie nici nu poate fi vorba – aici nu a mai plouat de 11 ani!

Sa intelegem Hurgada:
Aflata pe malul de vest la Marii Rosii, Hurghada a devenit incepand cu 1990 o statiune extrem de popilara intre turistii Europei de Est si Rusiei. Este un oras modern, caruia ii lipsesc siturile arheologice, dar este f conectat cu acestea prin linii tereste, aeriene si maritime. Veti gasi aici o zona foarte buna pentru scufundari, cu numeroase recife de coral, dar care nu se ridica la nivelul celor din Peninsula Sinai.

Ce putem face in Hurgada:
Orasul in sine este se compune in numeroase resortulri all inclusive, cu plaje private. Exista posibilitatea de a face numeroase excursii in desert sau de a practiva snorkeling si scufundari, parasailing, jetski, windsurf. Va puteti plimba cu corabia cu fundul de sticla sau puteti explora desertul pe motociclete sau ATV.

Sunt, de asemena, organizate excursii catre Luxor si Cairo, sau excursii in desert, pentru a savura un ceai cu beduinii. Puteti merge pe camile pe campiile biblice, pentru a va bucura de minunile desertului.

Localnicii va vor servi intotdeauna cu Karkaday (o infuzie de hibiscus, servita rece sau calda) sau Chi (ceai) si, cel mai probabil, va vor invita sa savurati si o „sheesha”, adica o narghilea.

Excursiile in Sinai sau croazierele pe Marea Rosie sunt, de asemena, foarte apreciate de turistii Hurgadei.

Pentru cumparaturi, principalele zone sunt strada Sekalla si centrul orasului el Dahar, cu preturi ceva mai mici.

Despre Hurghada

Descopera frumusetea recifelor de corali tot timpul anului

Daca ati ales Egiptul ca destinatie de vacanta este clar ca ati optat pentru o vacanta de litoral cu un raport calitate-pret excelent. Din Hurghada puteti sa vizitati Valea Regilor si Luxor intr-o excursie de o zi, puteti experimenta desertul si o cina traditionala cu beduinii si mai ales va puteti bucura de bogatia Marii Rosii ce rivalizeaza cu Marea Bariera de Corali din Australia in privinta biodiversitatii.

Daca vreti sa va bucurati de proximitatea orasului, cu baruri, discoteci, restaurante si bazaruri alegeti Hurghada cu oferta de cazare pentru toate bugetele. Daca sunteti pasionati de scufundari si de biodiversitatea marina atunci alegeti Marsa Alam. Pentru servicii de lux gasiti unitati de cazare excelente in El Gouna si Sahl Hasheesh. Daca doriti o vacanta autentica intr-o zona mai izolata, Makadi Bay si Soma Bay este locul ideal pentru o vacanta de vis.