Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP
Image Alt

Kalamata

Legendarul Castel al lui Isabeau

Kalamata

Distanța București – Kalamata: 1380km

Kalamata, capitala și portul central al Messinei, este situat în zona golfului Messinian și la poalele impunătorului Munte Taygetos.

Cel mai important obiectiv prin care orașul Kalamata se remarcă este legendarul ”Castel al lui Isabeau”, unde are loc renumitul Festival Internațional de Dans anual.

Kalamata este un oraș perfect pentru cei ce iubesc plimbarile. Începând cu anul 2006, au fost construite multe strazi pietonale în jurul pieței ”Vasileos Georgiou”. În plus, mare parte din strazile centrului istoric sunt doar pietonale și nu este nevoie decât de 20 de minute pentru a ajunge pe strada Navarinou (strada de coastă a orașului Kalamata) pornind din centrul istoric.

De asemenea, împrejurimile orașului Kalamata nu trebuie ratate. Plajele de la Verga (8km E de Kalamata), Mikri Mantienia (10 km SE de Kalamata) și Avia (12 km SE de Kalamata) sunt stațiuni care s-au dezvoltat rapid în ultimii ani și care ofera facilități turistce semnificative și o viață de noapte vibrantă în timpul verii.

Top 5 hoteluri in Kalamata

Recomandari de cazare in Kalamata

Micul oraș Messini, dar și satele de munte de pe versantul vestic alMuntelul Taygetos, de pe drumul spre orașul Sparta (unul dintre cele mai frumoase drumuri din Grecia) vă va confirma faptul că regiunea aceasta a Greciei este una dintre cele mai atrăgătoare destinații turistice.