Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP
Image Alt

Kavarna

la 50 km de Vama Veche

Kavarna

Kavarna este o localitate situata in zona de nord a litoralului Bulgaresc al Marii Negre, la circa 300 km de Bucuresti si cca 50 km de granita cu Romania (Vama Veche). Populatia localitatii este de circa 12.000 locuitori.

Kavarna beneficiaza de un port mic de iahturi, pescarie, plaja larga si nisipoasa, cu un golf pitoresc. In zona exista 12 izvoare de ape minerale si se spune ca in zilele toride de vara se pot admira delfini in zona apropiata tarmului.

In timpul liber se pot vizita Muzeul “Dobrogea si Marea” – muzeu marin, Muzeul Istoric al orasului cu baia turceasca Hamam, Muzeul Etnografic, biserica Sf. Gheorghe (1836), Adormirea Maicii Domnului (1860). Din orasul Kavarna se poate ajunge cu usurinta la Cap Kaliakra, se poate vizita Rusalka, rezervatia arheologica Yaila.

In ultimii ani, oraşul Kavarna este gazda unui numar impresionant de concerte de rock a mai multor trupe, atat bulgaresti cat si internationale (Deep Purple, Scorpions, Nazareth,Black Sabbath, Ozzy Osbourne, Dio, Motorhead, Manowar, etc.), ceea ce a contribuit la faptul ca localitatea Kavarna să fie denumită Capitala Rock-ului în Bulgaria.

Top 3 hoteluri All Inclusive in Kavarna

Recomandari de cazare in Kavarna

Regiunea din jurul oraşului Kavarna s-a afirmat ca centru internaţional de golf datorită vecinătaţii cu cele 3 mari terenuri de golf, unul deja funcţional iar celelalte două în construcţie. Climatul favorabil permite ca terenurile să fie folosite pe o perioadă de 10 luni pe an, fapt care face oraşul Kavarna o destinaţie pentru golf foarte interesantă. În cativa ani de zile acest acest mic colţ de rai va deveni locul cel mai pitoresc de pe litoral, denumit de mulţi Monaco-ul bulgaresc. Oraşul are la dispozitie iaht port, bază de pescuit, plajă şi un litoral turistic, toate situate în golful Valea Grangurilor.