Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP

Kemer

Privelisti extraordinare, imbinand muntele si marea

Kemer

Kemer este un oras în sud-vestul Turciei, situat pe litoralul Marii Mediterane, la poalele muntilor Taurus, la 42 km sud-vest de Antalya. Kemer are in componenta 9 ministatiuni dispuse de-a lungul coastei pe o distanta de 52 km.

Clima in Kemer este tipic mediteraneana, cu vreme uscata si fierbinte si apa marii calda. Vremea este insorita aproximativ 300 de zile pe an. Temperatura marii este de 10-12 grade celsius iarna, 27-29 grade celsius in timul verii. Zona este renumita pentru climatul sau incantator, cu veri lungi, ierni placute si foarte multe soare.

Plajele din regiunea Kemer sunt bune, fiind atat cu nisip cat si cu pietris, mentinute perfect curate. Marea Mediterana va intampina cu albastrul sau stralucitor, iar tonul verde al padurilor de pini creeaza o atmosfera extreme de placuta.

Kemer oferă facilităţi pentru practicarea sporturilor nautice (schi nautic, windsurfing, snorkeling), dar există şi magazine, cafenele, baruri şi se pot vizita obiective turistice locale. Cele mai populare centre turistice din zonă sunt: Beldibi, Goynuk, Tekirova, Camyuva. Acestea oferă complexe hoteliere de lux, cu peisaje deosebite şi plaje curate cu pietriş şi nisip.

Top 5 Hoteluri All Inclusive in Kemer

Hoteluri recomandate in Kemer

Locuri de vizitat:

*Beycik- sat de munte, situat in mijlocul Parcului National Olympos, plin de vegetatie de pin si cedru. Privelisti incantatoare asupra unuia dintre cele mai frumoase golfuri ale Turciei.

*Canionul Goynuk- 8km de Beldibi, cadru feeric

*Asezamintele Lyciene (Demre, Simena)- o evadare din cotidian, explorand frumusetile naturale ale zonei, dar si valorile cultural istorice.

*Pestera Beldibi- al doilea cel mai important centru urban in era preistorica. O incursiune in timp.

* Fortareata si Poarta Hadrian- ramasite istorice ale stilului roman

*Muzeul din Kemer- unul din cele mai renumite muzee arheologice din lume.

!Important: Barurile si restaurantele din Kemer :

Bucurati-va de traditiile culinare pe care Turcia vi le ofera. Deserturile turcesti “lokma” si “sutlac”, precum si bautura traditionala “Raki” reprezinta o incantare pentru orice turist.