Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP
Image Alt

Liverpool

Orasul Beatels si Titanic

Liverpool

Liverpool este un oras superb cu multe cladiri istorice, cu cel mai vechi cartier chinezesc din Europa, cu monumente UNESCO si, probabil cea mai importanta caracteristica a sa – orasul formatiei Beatels.

Liverpool este unul dintre principalele orașe engleze cu o zona metropolitana cu peste 800.000 locuitori. În Secolul XIX Liverpool era considerat al doilea port al Imperiului Britanic după Londra. Centrul veci din Liverpool a fost înscris în anul 2004 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Puteti vizita mai multe muzee pentru a intelege istoria acestui port foare important in trecut: Muzeul Maritim Merseyside, Muzeul Sclaviei, Muzeul Liverpool, Muzeul The Beatles.

Muzeul Maritim Merseyside spune povestea Titanicului care a aparţinut companiei White Star Line, cu sediul in Liverpool. Mulţi dintre membrii echipajului erau din Liverpool şi de aceea Titanicul este atât de important în istoria oraşului.

Descopera atractiile turistice din Liverpool

Obiective turistice Liverpool

Oraşul Liverpool are două catedrale impresionante. Catedrala Anglicană, cea mai mare din Anglia după lungimea exterioară, 198 de metri, amplasata pe muntele St. James şi Catedrala Metropolitană Catolică, o construcţie destul de ciudată, care aduce parcă prea puţin cu o biserică.