Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP

Madeira

Insula situata in Oceanul Atlantic, patrimoniu UNESCO

Madeira

Insula Madeira este situata in Oceanul Atlantic, nu departe de Europa si alcatuieste impreuna cu micuta insula Porto Santo un arhipelag renumit pentru oamenii prietenosi, frumusetea naturala de exceptie si climatul desosebit de bland, ca o eterna primavara in tot timpul anului. Insula Madeira este un adevarat paradis natural, cu peisaje spectaculoase pline de culoare, cu o vegetatie luxurianta si o fauna unica in lume, de aceea este numita si „Insula gradina”.
Madeira este o destinatie speciala unde pot fi combinate mai multe tipuri de vacanta: de plaja, de munte sau de oras si locul ideal pentru relaxare si restabilirea echilibrului trup – suflet de care avem atata nevoie. Insula este renumita pentru cadrul natural deosebit, iar cel mai renumit loc verde de pe insula este padurea de dafini Laurissilva, o relicva din epoca tertiara care a fost clasificata de UNESCO drept Patrimoniu Universal. Traditiile insulei vizibile in aspectul cladirilor vechi, muzee, biserici si chiar in produsele traditionale precum vinul de Madeira si broderiile se pastreaza de secole si merita toata atentia calatorului care viziteaza aceste locuri.

Centrul de Excelenta pentru Destinatii, o institutie a Organizatiei Mondiale a Turismului a evaluat Insula Madeira in functie de mai multi parametri. In ultima acestei evaluari, Madeira a primit calificativul “Excelent”. Datorita pozitiei geografice privilegiate si reliefului muntos, clima din Madeira este deosebit de blanda si moderata pe tot parcursul anului. Temperaturile medii sunt de 22oC vara si 18oC iarna si sunt caracteristici unei clime subtropicale. Datorita curentilor calzi ai golfului, apa marii are o temperatura medie de 22oC vara si 18oC iarna. Madeira este o destinatie cu o mare varietate peisagistica: peisaje marine spectaculoase (promontoriul Cabo Girao), peisaje montane cu multa verdeata, plantatii cu vita de vie, plantatii cu bananieri, sate traditionale, centre urbane moderne si 300 zile de soare pe an.

Top statiuni de vacanta in Madeira

Obiective turistice Madeira

Ce poti vizita in Madeira

 

Telecabina Funchal-Monte
Admirati orasul si coasta Madeira din cea mai buna locatie posibila in timp ce urcati pe deasupra marii de munti in Telecabina Funchal. Bucurati-va de privelistea oferita observand Oceanul Atlantic in timp ce faceti calatoria de 3.200m spre Gradina Palatului Tropical.

Tarif dus: 15e/pers
Tarif dus-intors: 20e/pers

Loc de intalnire: Parque Almirante Reist- se afla in orasul vechi, statia Monte care se afla langa Gradina Palatului Tropical

Deschidere: Telecabina este deschisa in fiecare zi de la 10:00 pana la 18:00

Turul Orasului Funchal
Exploreaza orasul Funchal in cel mai convenient mod posibil, in autobuzul cu etaj.
Combinatia plajelor si dealurilor din apropierea Atlanticului iti va oferi o experienta de neuitat.
Acesta excursie va ofera oportunitatea unica de a ajunge sa cunoasteti toate cele mai frumoase locuri din Funchal. Veti descoperi principalele puncte de atractie si zonele comerciale pentru cumparaturi. Turul este comentat in 8 limbi diferite.

Tarif: 15e/pers

Loc de intalnire: Estrada Monumental – Lido langa telecabina Funchal

Limbi de ghidaj:portugheza, engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, japoneza, olandeza

Durata: 1 ora si 30 de minute, fiecare cursa incepe o data la 30 de minute incepand cu ora 09:30

Croaziera pe vaporul Columbus
Calatoriti inapoi in timp in epoca de aur a exploratorilor imbarcand o replica in marime naturala a unuia din vapoarele lui Chrisopher Columb, Santa Maria.
Aduceti-va si un tub de respirat sub apa si o masca daca doriti sa explorati apele cristaline ale Atlanticului. Vaporul va face aceasta oprire pentru cei care doresc sa exploreze apele sub stancile Cabo Girao. Vor fi oferite pe gratis faimoasele prajituri Madeira si vin tuturor celor care sunt la bord.

Tarif: 35e

Imbarcare: Se va face in port 30 de minute inainte de plecare

Deschidere: de la 10:30 pana la 15:00

Durata: 3 ore

Casino de Madeira
La sosire o sa fiti intampinati cu un aperitiv (vin/suc/apa). Acesta este urmat de o cina copioasa si o selectie de vin rosu/alb, bere, bauturi usoare (in timpul mesei) sau cafea. Dupa masa veti putea sa va bucurati de doua show-uri la alegere joi sau vineri. Daca doriti la final puteti participa la jocuri de noroc in sala de jocuri unde mesele de pariuri va asteapta.

Tarif: 50e/pers

Deschidere: Restaurantul este deschis de la ora 19:00, cina incepe la 19:30, iar show-urile la 20:45

Copiii intre 6-12 ani au voie in restaurant,iar cei sub 18 ani nu au voie in salile de jocuri.
Daca doriti sa intrati in sala de jocuri aveti nevoie de un act de identitate.

Canyoning in Madeira
Canyoning este un sport care se practica intr-un curs de apa de munte si pentru a trece de toate obstacolele naturii trebuie sa inotati, sa sariti si sa escaladati mici cascade.
Aceasta activitate va garanteaza o experienta de neuitat aproape de natura.
Cannyoning-ul are loc in Ribeira des Cales, iar aventura incepe in Chao da Lagoa in parcul ecologic Funchael la o altitudine de aproximativ 1500m.

Tairf: 65e/pers

Intalnirea: Hoteluri in Funchal

Durata: Aproximativ 3- 4:30h

Deschidere: miercuri si duminica intre 09:00-09:15

Limbaj de ghidaj: portugheza, spaniola, franceza si engleza

Daca hotelul este localizat in afara insulei atunci transferul este pe cont propriu.

Daca nu aveti echipamentul adecvat acesta poate fi oferit
Ghete 5EUR (marime 37-45)
Trebuie sa aduceti un prosop, costum de baie, adidasi sport si haine de schimb.