Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP

Marmaris

Peisaje fantasitice

Marmaris

Marmaris este locul ideal pentru un sejur activ in Turcia. Puteti sa faceti excursii in Insula Rodos, Insula Cleopatra (se spune ca este cel mai bun nisip din lume), la Pamukkale, Efes, sau Casa Fecioarei Sf. Maria.

Stilul vacantelor de aici a fost influentat de englezi, francezi si danezi, pentru care conceptul All inclusive reprezinta un exces, spatiul exterior mic al hotelului reprezinta o limitare, iar stelele de pe fatada – o cheltuiala in plus.

Aici, in Marmaris exista multe hoteluri de 3* nepretentioase, dar foarte curate, cu facilitati minime. Ele ofera doar mic dejun si cina, cu toate ca tendinta All inclusive a cuprins si aceasta regiune. Spatiile exterioare ale hotelurilor din Marmaris nu sunt foarte mari, iar plajele sunt publice. Majoritatea hotelurilor au fost construite in perioada anilor 80-90, iar in ultimii ani au aparut mai multe hoteluri exclusiviste de 5*, cu plaje private.

Top 5 Hoteluri All Inclusive in Marmaris

Hoteluri recomandate in Marmaris

Orasul Marmaris este destul de mare si cu multa verdeata, cu palmieri si flori, dispus de-a lungul tarmului golfului inchis. Falezele splendide despart linia hotelurilor de plaja de nisip si pietris, unde turistii isi petrec timpul.

Seara turistii pot iesi la plimbare pe strada Haji-Mustafa, plina de cluburi de noapte, baruri, restaurante si discoteci, mare parte deschise pana spre ziua. Distractia se completeaza cu o vizita la parcul de distractii sau la toboganele aquaparcului Atlantis.

Turistii care prefera un sejur mai linistit, in familie, ar putea opta pentru o suburbie draguta a Marmarisului: Icmeler. Este un adevarat sat de vacanta, cu casute mici, cu multe flori, gradini care coboara pana pe plaja de nisip si o mare calda si neteda ca oglinda. Aici se poate opta pentru hoteluri cu sistem all inclusive, potrivite pentru familii cu copii.
La 20 km de Marmaris se afla golful Turunc. Chiar daca hotelurile de aici sunt ceva mai modeste, splendida laguna albastra, limpezimea marii si plaja magnifica de nisip farmeca si cel mai putin romantic turist!

Marmaris are o vechime de peste 1.000 de ani. In centrul orasului se pot vedea si astazi ruinele fortaretei de la care Marmaris si-a preluat numele. Sultanul Suleiman cel Maret, vazand zidurile proaspat ridicate, a rostit memorabila fraza: „Mimari as” – „Sa fie spanzurat constructorul!”.
Dar relativ aproape se afla vechiul Efes, anticul Dalyan, precum si terasele albe Pamukkale. Foarte aproape de oras se afla si frumoasa plaja a Cleopatrei. Potrivit legendei, nisipul de aici nu i-a fost pe plac capricioasei regine si atunci iubitul ei, Antoniu, a dat ordin sa se aduca nisip alb cristalin tocmai din nordul Africii. Din Marmaris se organizeaza excursii pe insulele grecesti Rodos si Kos.