Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP
Image Alt

Marsa Matruh

Riviera de Nord a Egiptului

Marsa Matruh

Marsa Matruh sau Mersa Matruh sau Riviera de Nord a Egiptului oferã o experiențã completã oricãrui tip de cãlãtor. Plajele cu nisip alb strãlucitor, hotelurile All Inclusive ºi vestigiile istorice de renume mondial fac din aceasta zona un must see pentru orice pasionat de calatorii.
Amplasatã într-un mare golf circular și protejatã de o serie de stânci ce formeazã un dig natural, Marsa Matruh este o destinație relativ retrasã dar totuºi plinã de viaþã ºi istorie, pe malul mediteranean al Egiptului.

Cu plaje lungi cu nisip alb și ape cristaline, cum ar fi plaja Agiba și plaja Gharam, descrisã de mulți drept una dintre cele mai frumoase plaje din lume, legenda susþine cã însãși Cleopatra s-a scãldat în apele liniștite ale Marsei Matruh, ȋn zona deja celebrã ca plaja Cleopatre. O porþiune ȋncã accesibilã turiºtilor și pe care cu siguranțã nu o poþi rata.

Clima mediteraneanã de coastã conferã acestei regiuni un sezon turistic extins ºi potrivit atât pentru iubitorii de plajã ºi soare, cât ºi pentru cei care doresc sã trãiascã experienþa egipteanã completã ºi sã viziteze unele dintre cele mai râvnite obiective turistice din lume: Piramidele ºi Sfinxul, oraºul Cairo (la cca. 4h distanþã); minunatul oraº Alexandria (la cca. 3h distanþã) sau grandioasa Deltã a Nilului, ȋmpreunã cu alte numeroase obiective unicat din zona Siwa Oasis cu Templul lui Alexandru cel Mare, Izvorul Cleopatrei sau Muntele Morþilor.

Top 5 hoteluri All Inclusive in Marsa Matruh

Recomandari de cazare in Marsa Matruh

Marsa Matruh se aflã în colțul de nord-vest al Egiptului, acolo unde Erwin Rommel – „vulpea deșertului” însuși, a ales o peșterã lângã țãrm pentru a comanda operațiunile din timpul bãtãliei de la El-Alamein. Peștera lui Rommel este încã aici ºi poate fi vizitatã, fiind transformatã în Muzeul Rommel.

Zona turisticã este deservitã de Aeroportul Internaþional Marsa Matruh, dar si de numeroase resorturi si lanþuri hoteliere cu servicii All Inclusive de lux, asa cum sunt lanþurile Jaz sau Almaza.

Pentru inceput, vom opera un zbor din Bucuresti incepand cu 19 mai pana la final de septembrie in fiecare zi de miercuri.
Oferta este in curs de actualizare si va fi completata treptat cu cele mai luxoase hoteluri pentru sejur, dar si programe combinate de circuit + sejur.