Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP
Image Alt

PortAventura

Cel mai mare pac de distractie din Spania

PortAventura

PortAventura este cel mai mare Parc de Distractie din Spania si este amplasat la 100 km de Barcelona, pe Costa Dorada. Este cel mai vizitat parc din Spania si al saselea parc tematic din Europa. Suprafata parcului este divizata in 5 zone: Mediterana, Polinezia, China, Mexic si Vestul Salbatic. Complexul include 5 hoteluri, PortAventura Park si Costa Caribe Aquatic Park. La numai cateva minute de parc se afla gara care face legatura intre PortAventura si Barcelona.

Parcul de distractie PortAventura este impartit in 5 zone tematice, unde ai ocazia sa descoperi cele mai interesante locuri de pe pamant. Desi este un parc in care atractiile destinate celor curajosi sunt numeroase, in fiecare dintre zone exista carusele si spectacole pentru copii. Pe Sesame Street, pe copii ii asteapta nenumarate surprize, printre care si intalniri cu personajele preferate din desene animate. Cei mici se pot catara in Copacul Magic, un copac inalt de 12 m sau pot sa zboare cu Fluturii Saltareti. Si cum prietenoasele animale animale sunt intotdeauna indragite de micuti, acestia pot explora Ferma lui Elmo cu un tractor distractiv.

Atractii Parcul De Distractie PortAventura

Zone tematice in PortAventura

Doua dintre dintre atractiile majore ale parcului pentru iubitorii de adrenalina pura sunt Furios Baco (in Mediterania) – cel mai rapid roller coaster din Europa si Dragon Khan (in China), cu 8 loop-uri, cele mai multe rotiri la 360 grade si o viteza care atinge 110 km/ora. In Polinezia, te asteapta nici mai mult, nici mai putin decat jungla si paradisul, dar si unul dintre cele mai iubite obiective ale parcului: Odiseea Marii. Un cinematograf care are ca tematica un submarin explorand oceanul ofera o experienta fascinanta vizitatorilor sai.

In Vestul Salbatic, pe langa atractiile si cursele nebunesti irezistibile pentru iubitorii de adrenalina, se desfasoara spectacole uluitoare. In Mexic, ultima dintre cele 5 zone, vei fi cucerit de decorurile maiase si de atmosfera mexicana „joviala”. Iar in Templul Focului, atractie care va entuziasma intreaga familie, Indiana Jones cauta comoara celebra si au loc spectacole pirotehnice extraordinare.

In 2017 – s-a deschis Ferrari Land! Lasati-va incantati de noua lume Ferrari, caracterizata prin inovatie, viteza si recorduri mondiale!