Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP
Image Alt

Qawra Malta

Qawra Malta

Qawra este un mic orasel în nord-estul coastei Arhipelagului Malta, amplasata approape de Bugibba şi face parte din golful St. Paul. Qawra este populară printre turistii straini, având multe hoteluri şi restaurante. În Qawra există multe oportunitati de petrecere a timpului liber, restaurante, magazine, baruri şi cluburi de noapte. Desi nu exista o plaja propriu-zisa, multi oameni inoata si fac baie langa stanci, fac snorkeling si sunt incantati de fauna acvatica.

Qawra este cunoscuta ca fiind un punct turistic important din Malta, datorita multitudinii de baruri care difuzeaza meciurile de fotbal britanic. Vara, temperaturile pot ajunge pana la 40°C, cu o medie de peste 30°C. Casinouri, baruri si cluburi, caracterizeaza acest oras mic. Qawra este locatia ideala pentru iubitorii de viata de noapte.

Qawra este la doar 18 km distanta de Valetta, capitala Maltei.

Pe timpul verii, in Malta se organizeaza sarbatori numite “feste”. Este o sansa unica de a surprinde de aproape o parte din viata insulei si de a lua parte la traditiile care se pastreaza inca din sec. al-XVI-lea.
Festele malteze se pot defini prin doua cuvinte: sfinti si artificii. Aceste festivitati celebreaza sfantul patron al unui sat sau oras si culmineaza cu un foc de artificii (in aer si la sol) deosebit.
Este ceva neobisnuit de captivant la aceste feste tipic malteze: vedem biserica iluminata cu mii de beculete si decorata atat pe exterior cat si pe interior, vedem intreg orasul decorat si lumea pe strazi bucurandu-se de sarbatoare, vedem artificii din belsug si ne bucuram de specialitati culinare malteze, printre care si faimoasa nougat, si …. daca suntem destul de norocosi, poate avem parte si de fanfara sau de o procesiune prin oras cu statuia sfantului patron al orasului carat pe umerii tinerilor.