Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP

Skiathos

Peste 60 de plaje cu nisip fin

Skiathos

Frumuseţea naturală a insulei Skiathos este cu siguranţă ceea ce va impresiona vizitatorul atunci când se va apropia cu vaporul sau cu avionul. Insula Skiathos, înzestrată în mod unic de natură, este literalmente înconjurată de mai mult de 60 de plaje cu nisip fin. Puteţi alege pentru înot o plajă liniştită sau una cosmopolită, una mai largă sau una mai mică. De asemenea, în pădurile de pini pline de vegetaţie rară, vă puteţi bucura de frumoase drumeţii.

Pentru plaje bine organizate, cu beachbar-uri, cu sporturi nautice şi salvamari, vă recomandăm plaja Koukounaries, desemnată ca fiind una dintre cele mai frumoase plaje din lume, dar şi altele cum ar fi: Megali, Ammos, Vassilias, Achladies, Kalamaki, Agia Paraskevi, Vromolimnos, Troulos şi Banana. Plaje mai liniştite puteţi găsi pe partea de nord şi nord-vest a insulei, recomandate fiind Mandraki, Elia, Angistros, Megalos şi Mikros Aselinos şi Kechria. Nu rataţi o excursie la frumoasa plajă Lalaria, unde puteţi ajunge doar pe mare, la fel ca şi la insula Tsougria.

Top statiuni de vacanta in Insula Santorini

Statiuni in Insula Santorini

În portul vechi există vaporaşe care vă vor transporta la aproape toate plajele. De asemenea, portul vechi este punctul de plecare al vapoarelor care fac excursii de o zi în insulele Skopelos, Alonissos şi la Parcul Marin al Sporadelor de Nord, unde locuieşte protejat foca Monachus-Monachus.

Pentru deplasările dumneavoastră, puteţi apela la autobuzele de linie care circulă la intervale scurte, pe parcursul întregii staţii, la taxiuri, sau la numeroasele agenţii de închiriere de maşini şi motociclete.