Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP
Image Alt

Toscana

Toscana

 

Cele mai frumoase zone de plaje din Toscana

 

Plaje din zona Versilia (Marina di Carrara, Forte dei Marmi, Pietrasanta, Camaiore, Viareggio)

Plajele sunt lungi si late – există practic o plajă de kilometri ce trece de la Forte dei Marmi la Viareggio. Forte dei Marmi și Lido di Camaiore sunt zonele din nord unde cea mai mare parte din plaja este ocupata de șezlonguri și umbrele contra cost. Exista si cateva zone de plaja unde puteti merge cu prosopul – spiaggia libera. Apa este limpede dar in anumite zone sunt curenti destul de puternici. Seara va puteti plimba pe promenada unde gasiti multe restaurante

Plaje din zona Pisa (Marina di Pisa, Tirrenia, Calambrone)

Pe măsură ce va indreptati spre sud, plajele tind sa se scurteze si ingusteze. Farmecul il constituie copacii care ajung aproape de apa si ofera umbra naturala. Marina di Pisa este o plaja potrivita pentru familii cu copii datorita golfului format intre pereti mari, verticali de stanca ce fac zona ferita de curenti.

Plaje din zona Livorno (Antignano, Quercianella, Castiglioncello, Vada Rosignano Marittimo, Cecina, Bibbona, Castagneto Carducci, San Vincenzo, Riotorto-Piombino, Marciana Marina-Phoenicia)

Această zonă include cele mai populare plaje din Toscana. De la Antignano până la Rosignano in zona putin adanca este un recif, deci o zona perfecta pentru snorkeling. De la Rosignano pana la Riotorto plaja se transforma si este cu pietris dar este foarte limpede si ferita de curenti.

Plaje din zona Grosseto (Follonica, Castiglione della Pescaia, Marina di Grosseto, Principina Grosseto, Monte Argentario)

Aceasta zona cunoscuta si sub numele de Maremma, este cea mai populara pentru italieni iar turistii straini au descoperit relativ de curand frumusetea acestor locuri. Aici gasiti si plaje lungi cu nisip si zone cu stanci pentru snorkeling, plaje amenajate si locuri pentru rogojina. La mica distanta spre sud de Marina di Grosseto gasiti plaja Marina di Alberese care este destul de ocupata dar perfecta pentru familii. Aici este o plaja lunga cu nisip cu padure in spate. La nord de Castiglione, Cala Violina este o plajă frumoasă la care se ajunge printr-o plimbare de 15 minute de-a lungul unui traseu prin pădure.