Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP
Image Alt

Varsovia

Atmosfera de basm din centrul vechi

Varsovia

Varsovia este situată în partea central – estică a Poloniei, şi poziţionată pe cursul râului Vistula la o distanță egală față de Munții Carpați și de Marea Baltică, Varşovia a devenind cel mai important oraş al Poloniei în anul 1569, atunci când regele Sigismund III Vasa a hotărît mutarea capitalei de la Cracovia.
Distrusă în proporţie de 85% în timpul celui de-al doilea război mondial de către nazişti, se spune că Varşovia a fost reconstruită plecând de la tablourilor foarte detaliate realizate de către Bernard Belloto, pictorul curţii regale din timpul lui Stanisław August Poniatowski, pictor cunoscut în Germania şi Polonia drept Canaletto, după numele mai celebrului său unchi.

Descopera atractiile turistice din Varsovia

Obiective turistice Varsovia

Palatele, bisericile si cladirile Varsoviei afiseaza o bogatie de culori si detalii arhitecturale. Cladirile sunt reprezentantive pentru aproape orice stil arhitectural european si perioada istorica. Orasul are exemple minunate de arhitectura din perioadele renascentista, gotica, baroca si neoclasica , toate situate in apropiere de centrul orasului.
Atmosfera de basm din centrul vechi al orașului este accentuată și de trăsurile trase de cai și care invită turiștii la un tur unic de oraș, de terasele pline, de artiștii stradali și de clădirile reconstruite cu mare grijă pentru a reda cât mai clar trecutul istoric arhitectural al orașului.