Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP
Image Alt

Zurich

Zurich

Orasul cu cel mai inalt standard al nivelului de viata pe plan mondial

Zurich, având 370.000 de locuitori, se află în inima Europei, fiind situat în centrul Elveţiei, la o altitudine de 409 metri, reprezentând capitala cantonului omonim ce numără circa 1,3 milioane cetăţeni.

Zürich a fost ales succesiv de şase ori drept oraşul cu cel mai înalt standard al nivelului de viaţă pe plan mondial. El se întinde de-a lungul malurilor lacului Zürich şi este străbătut de râul „Limmat“. De la Gara Centrală, situată chiar în mijlocul oraşului, puteţi ajunge pe jos doar în 15 minute la lac. Practic, puteţi atinge toate atracţiile centrului localităţii deplasându-va fără sa apelaţi la alte mijloace de transport.

Zurich nu reprezintă doar „oraşul băncilor“, ci este totodată urbea cu cea mai policromatica şi activă viaţă de noapte a Elveţiei, beneficiind de suprema densitate a localurilor si cluburilor aferente. (vezi Zürich-West)

Bahnhofstrasse (Strada Gării) este cea mai cunoscută şi costisitoare zonă comercială din Zurich, dar există multiple oferte tentante de cumpărături şi în Niederdorf, respectiv Aussersihl.

Oraşul dispune de o mare diversitate de parcuri şi grădini publice, dar şi de numeroase alte puncte de atracţie, Zurichul reprezentând punctul de pornire a numeroaselor excursii zilnice către vecinătăţi spectaculoase. De altfel, veţi regăsi prezenţa naturii în orice colţ al Zurichului, putând ajunge la umbra pădurii după doar o scurtă plimbare (circa 10 minute). Oraşul gazduieşte oameni aparţinând celor mai diverse naţiuni, fapt ce induce un sentiment al vitalităţii si multiculturalităţii.

Cea mai activa viata de noapte a Elvetiei

Obiective Turistice Zurich

Lacul Zurich

Lacul Zurich este un loc ideal pentru relaxare si este printre cele mai vizitate obiective turistice, mai ales de catre iubitorii de natura. Lacul este amenajat si ofera o panorama uimitoare. Turistii aleg de cele mai multe ori o croaziera pe Lacul Zurich cu vaporasul. Panorama catre Alpi este uimitoare din acest loc.

 

Muzeul de Arte Frumoase

Muzeul de Arte Frumoase este condus de Societatea de Arte din Zurich, fondata de un cerc de artisti si iubitori de arta in anul 1787 si este unul dintre cele mai importante muzee de arta din Europa. Gasiti lucrari ale lui Picasso, Monet, Van Gogh.

 

Muzeul National Elvetian din Zurich

Muzeul National Elvetian din Zurich este o cladire impunatoare, asemeni unui castel. Aici veti descoperi intreaga istorie culturala a Elvetiei, cu cea mai importanta colectie de artefacte istorice si culturale elvetiene.
Muzeul este organizat pe 4 teme importante: migratia, istoria religioasa si intelectuala si istoria politica si dezvoltarea economica a Elvetiei.