Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP

Zepelin Tour

Singapore – orasul viitorului

SINGAPORE este un stat-oraş insular şi cea mai mică ţară din Asia de Sud-Est fiind formata din 63 insule, inclusiv Singapore-ul continental.

Statul Singapore a fost intemeiat de Sir Stamford Raffles pe raul cu acelasi nume, care continua sa fie adevarata „inima” a statului, aici concentrandu-se principalul district de afaceri si zonele de distractie.

Sir Stamford Raffles si-a lasat o amprenta inconfundabila in centrul orasului. El a mutat districtul de afaceri in sudul raului si a transformat partea de nord in centru administrativ, a creat o structura eficienta ce se mentine pana astazi. Principalele locatii de interes turistic in aceasta zona sunt Empress Place Building, o impozanta cladire construita in stil victorian in anul 1865, ce gazduieste acum un muzeu, galerii de antichitati si un restaurant chic, hotelul Raffles, care a devenit un adevarat simbol al luxului oriental, biserici impozante, cum ar fi St Andrew s Cathedral si Cathedral of the Good Shepherd.

Populatia: 4.326.000 locuitori Limba oficiala: engleza, malaeziana, chineză, tamila Religie: 51% budism si taoism, 15% creştinism, 14% musulmani şi alţii Moneda: dolar singaporez

Orchard Road

Orchard Road atrage iubitorii vietii de lux, fiind centrul zonei de elita a orasului, cu hoteluri de inalta clasa, centre comerciale, localuri de noapte, restaurante si baruri ce satisfac chiar si pretentiile celui mai exigent turist occidental.

Chinatown

Chinatown este centrul cultural al tarii, trecutul parand a vorbi calatorilor prin vechile temple si terase cu oranamente impresionante, vocea lui facandu-se auzita in ciuda activitatii economie intense si zecilor de magazine inghesuite in aceasta parte a orasului, printre restaurante de lux si centre comerciale scumpe.

Little India

O zona modesta dar pitoresc colorata a insulei o reprezinta Little India de unde razbat arome patrunzatoare de parfumuri si mancaruri felurite. Aici vin de obicei turistii interesati de demostratii culinare stradale de mare tinuta.

Arab Sreet

Arab Sreet – centrul musulman al orasului este districtul textilelor traditionale, al esarfelor indoneziene, sarong-urilor, songkok-urilor, hajj-urilor si matasurilor, al numeroaselor specii de trandafiri si al esentelor florale. Aici se afla cea mai mare si cea mai vizitata moschee din Singapore, Sultan Mosque, dar si cea mai frumoasa, micuta si cocheta Malabar Muslim Jama-ath Mosque.

Leave a Reply