Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP

Termeni si conditii de utilizare

Site-ul www.zepelintour.ro este detinut de societatea cu capital privat SC ZEPELIN TOUR SRL. Va rugam sa cititi conditiile in care poate fi utilizat site-ul www.zepelintour.ro.

Contract intre utilizator si SC ZEPELIN TOUR SRL denumita in continuare „Agentie de Turism”.

Site-ul www.zepelintour.ro va este oferit de SC ZEPELIN TOUR SRL, cu sediul social in BUCURESTI, sector 3, Sos Mihai Bravu nr. 294 si punct de lucru la adresa Str. Dr. Grigore Taranu nr. 9, Bucuresti, Sector 5.  Va rugam sa retineti ca toata corespondenta privind Serviciul de Relatii cu Clientii va trebui trimisa la punctul de lucru.

Utilizand acest site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest site.

„Zepelin Tour” actioneaza ca agent pentru terti furnizori cum sunt: hoteluri, pensiuni, alti Furnizori de Servicii Turistice.
„Zepelin Tour”  nu-si asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest site.

„Zepelin Tour” ofera prin intermediul site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand. Este necesar sa verificati cu Furnizorul de Servicii Turistice, biroul de turism de la destinatie, ca informatiile aparute pe site sunt de actualitate.
„Zepelin Tour” nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare), ca informatia de pe site este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie.

„Zepelin Tour” nu garanteaza ca informatia de pe site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.
Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa cereti informatii actualizate agentiei.
Hotelurile isi rezerva dreptul de a face modificari la programul de all inclusive prezentat in site fara un avertisment prealabil.

Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

La momentul navigarii dvs. in site, veti putea observa referiri catre diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni dar, va rugam luati legatura cu „Zepelin Tour” pentru detalii complete.

Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de check-in si check-out.

Anulari/Modificari
In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat (si Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa online, in scris sau telefonic „Zepelin Tour” despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.
„Zepelin Tour” sau Furnizorul de Servicii Turistice accepta toate formele de cereri scrise. „Zepelin Tour” sau Furnizorul de Servicii Turistice nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs. ferma. Puteti anula rezervarea dvs. prin intermediul site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice.
In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), „Zepelin Tour”  isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizorul de Servicii Turistice.

Forta Majora
„Zepelin Tour” nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industriale care pot afecta „Zepelin Tour” sau furnizorii sai.

Modificari asupra Site-ului
„Zepelin Tour” poate modifica design-ul sau continutul Site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale Site-ului.

Confidentialitate
Sunteti de acord cu utilizarea informatiilor dvs. personale de catre „Zepelin Tour” sau a afiliatilor si a altor parti implicate, in concordanta cu termenii si in scopul declarat stipulat in Politica de confidentialitate a „Zepelin Tour”.

Securitate
„Zepelin Tour” se preocupa sa ofere o protectie ridicata a datelor personale salvate pe sistemele propri. Va rugam sa fiti constienti totusi ca nici o informatie transmisa via Internet nu este în totalitate sigura. Ar trebui, deci, sa aveti grija atunci când înregistrati date personale online. Noi luam masuri rezonabile pentru a va asigura securitatea informatiilor din momentul în care le primim.

Politica de Securitate
„Zepelin Tour” utilizeaza tehnologie securizata pentru a proteja informatiile dvs. personale si tranzactiile financiare. „Zepelin Tour” se conformeaza procedurilor si standardelor de securitate stipulate in Politica de Securitate a „Agentie de Turism”.

Modificari ale Termenilor si Conditiilor
„Zepelin Tour” isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.

Daca considerati ca fotografiile sau textele publicate pe site-ul nostru incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru prin formularul de contact disponibil in Pagina de Contact, mentionand pagina si continutul care contravin legii. „Zepelin Tour” utilizeaza materiale promotionale puse la dispozitie de terti si nu poate controla sau verifica originea acestora. „Zepelin Tour” va retrage imediat din site-urile sale orice material ilegal si va informa partea vatamata despre acest lucru.