Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP

Carnaval Venetia 2022

Tarif - 259 € 3 Nopti
Deruleaza

Carnaval Venetia 2022

259 € persoana

Carnavalul din Venetia are loc in perioada 19 Februarie – 1 Martie 2022. Perioada este excelenta pentru o vacanta cu persoana iubita la Venetia.

Exista si evenimente Pre Carnaval, pe 12 si 13 Februarie – weekendul cu Valentine’s Day Venetia 2022

 

Venetia va asteapta in straie de sarbatoare cu faimosul Carnaval. Puteti participa la Parada pe apa de pe Canal Grande in cartierul Cannaregio, puteti admira ambarcatiunile si gustati din delicatesele special pregatite pentru Carnaval.

 

Zbor direct Wizz Air cu orarul:
Bucuresti Otopeni – Venetia Treviso: 07:05 – 08:15
Venetia Treviso – Bucuresti Otopeni: 08:50 – 11:50

 

 

Carnaval Venetia – Hotel Ariston 3*

Situat in Mestre, intr-o zona rezidentiala, Hotelul Ariston a fost recent renovat, si este ideal pentru cei care doresc sa aiba acces usor pe insula. Statia de autobuz se afla in imediata vecinatate a hotelului, calatoria pana in insula fiind de cca. 15-20 minute.
Camerele hotelului, decorate intr-un stil tipic venetian, dispun de A/C, incalzire centrala, baie proprie, tv, uscator de par, telefon. Hotelul dispune de bar si conexiune WI-FI, precum si punct da acces internet.
Tarif: 259 EURO/persoana/ sejur 3 nopti cu mic dejun

 

 

Carnaval Venetia – Hotel President 4*

Hotelul President se află în apropiere de centrul orașului Mestre și la o călătorie de 10 minute cu autobuzul de Veneția. Camerele spațioase sunt echipate cu TV prin satelit, aer condiționat și minibar. Camerele sunt izolate fonic și oferă, de asemenea, canale TV Mediaset Premium. Micul dejun este servit sub forma unui bufet generos.
Autobuzele spre Veneţia şi spre Aeroportul Marco Polo au staţie la aproximativ 300 de metri de Hotelul President, iar zona comercială din Mestre este la 5 minute de mers pe jos. La Aeroportul din Veneția se poate ajunge în 15 minute de mers cu maşina.
Tarif: 279 EURO/pers – mic dejun inclus

 

 

Carnaval  Venetia – Hotel Villa Constanza 3*+

Villa Costanza este un hotel de 3 stele superioare, situat la 250 de metri de Gara Mestre, cu plecări frecvente spre Veneţia. Camerele oferă 3 băuturi gratuite în minibar, acces gratuit la internet Wi-Fi şi apeluri telefonice naţionale în reţele fixe gratuite.
Hotelul Villa Costanza este amplasat într-o clădire elegantă din secolul al XIX-lea, restaurată cu materiale originale. Camerele au baie privată, sunt de nefumători şi au tavan cu grinzi de lemn. Autobuzul pentru Veneţia opreşte la 50 de metri.
Tarif: 299 EURO /persoana/ sejur 3 nopti fara masa