Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP

Carnaval Venetia – pachet LUX

Tarif - 349 € 3 Nopti
Deruleaza

Carnaval Venetia – pachet LUX

349 € persoana

Carnavalul din Venetia are loc in perioada 19 Februarie – 1 Martie 2022 si se organizeaza spectacole, expozitii si o multime de evenimente pentru a sarbatori carnavalul.

 

Perioada: 19 – 22 Februarie 2022 (3 nopti)

Carnaval Venetia – Hotel Santa Marina 4*

Hotelul Santa Marina îmbină farmecul lumii vechi cu facilităţi moderne, inclusiv Wi-Fi gratuit. Camerele de oaspeţi şi camerele de tip suite au podele din marmură şi accesorii din sticlă de Murano.

Hotelul se află convenabil aproape de staţia de vaporetto Rialto (autobuz acvatic) şi la distanţă de o plimbare de doar 10 minute de Piaţa San Marco.

Tarif: 349 EURO/pers/sejur – cu mic dejun
– oferta speciala cu plata integrala la rezervare

 

Carnaval Venetia – Hotel Royal San Marco 4*

Royal San Marco se află la o plimbare de 3 minute de bazilică.

Situat într-una dintre cele mai frumoase clădiri antice din Veneţia, acest hotel fermecător are decor plăcut şi mobilier de epocă, creând un cadru perfect pentru sejurul dvs.

Royal San Marco este situat chiar în spatele celei mai celebre pieţe a oraşului, pe o stradă îngustă tipică Veneţiei. Aici veţi găsi magazine tipice, care vând aproape orice, de la sticlă de Murano la măşti veneţiene.

Un pic mai jos de-a lungul şoselei puteţi găsi prestigiosul restaurant al hotelului, La Colomba, un loc popular şi pentru expoziţii internaţionale de artă.

Tarif: 449 EURO/pers/sejur – cu mic dejun
– oferta speciala cu plata integrala la rezervare

 

Carnaval Venetia – Hotel Ca’Sagredo 5*

Hotelul Ca’ Sagredo este o clădire elegantă din secolul XIV, cu vedere la Canal Grande. Are un decor luxos, tipic veneţian. Camerele au mobilier de epocă şi opere de artă originale.

Amplasată într-o zonă liniştită din Veneţia, proprietatea este la o plimbare de 7 minute de Podul Rialto. La Bazilica San Marco se poate ajunge într-o plimbare plăcută de 15 minute.

Tarif: 499 EURO/pers/sejur – cu mic dejun
– oferta speciala cu plata integrala la rezervare