Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP

Circuit Aventura in Iordania – Program Exclusiv de Aventura in Desert

Tarif - 599 € 4 Nopti
Deruleaza

Circuit Aventura in Iordania – Program Exclusiv de Aventura in Desert

599 € persoana

Plecari: 14 septembrie, 19 octombrie

 

Am construit cu pasiune cel mai bun program de aventura in Iordania. 250 de turisti au evaluat acest program ca fiind Excelent.  Este unul dintre programele Zepelin Tour de al carui succes suntem extrem de mandri. Pozele de mai sus sunt din circuitele noastre anterioare.

 

Ghidul nostru, Nichita, va insoti si urmatorul grup, cu acceasi dedicatie. Ali, ghidul iordanian cu studii la Cluj, ne va ajuta sa batem in lung si in lat acesta tara exotica si sa strangem cele mai spectaculoase amintiri.

Iată că încă o țară foarte dragă nouă este pregătită să ne primească și să ne ofere aventuri bune de pus în ramă.☀🏊🏜

 

Iordania – în ultimii ani am fost de multe ori acolo și de fiecare dată ne-a plăcut nespus, atât nouă, cât și participanților deopotrivă. Exotică, însă foarte aproape, presărată cu locuri cunoscute în toată lumea, însă totodată misterioase, Iordania oferă un cadru perfect pentru aventură și cunoaștere.

 

Programul de față este unul croit pentru cei care își doresc o aventură condensată, fără timpi „morți” pentru care ai nevoie de puține zile de concediu.

Pentru cei care își doresc o experiență mai tihnită și au la dispoziție mai multe zile pentru o aventură, la final de aprilie mergem în Iordania într-un circuit de 7 zile.

 

Așadar, suntem pregătiți să ne aventurăm în aceste locuri minunate în poate cel mai potrivit mod posibil pentru că:
🎯 Dacă în mod normal Iordania este vizitată de milioane de turiști anual, sezonul acesta avem ocazia să vedem locuri emblematice precum Petra sau Jerash aerisite, tihnite, asta cu toată atenția necesară vremurilor prin care trecem
🎯Vizităm tot ce este mai important în această țară – Petra – una dintre cele 7 noi minuni ale lumii, o necropolă uriașă, care uimește prin impozanță, complexitate și mister. O vom vizita și noaptea luminată de mii de candele – o experiență cu adevărat unică
🎯Petrecem o noapte într-o tabără tipică de beduini, în mijlocul deșertului selenar Wadi Rum – în corturi tipice (cu toaletă și apă curentă), numărând milioane de stele
🎯Străbatem același deșert Wadi Rum într-un safari cu jeepuri, înconjurați de un peisaj unic, motiv pentru Hollywood-ul a preferat să vină până aici pentru a turna o mulțime de filme
🎯Înotăm în apele tropicale ale Mării Roșii, înconjurați de corali și pești exotici, facem snorkeling și chiar scuba diving pentru cei pasionați – da Marea Roșie este o mare tropicală, cu o faună similară cu cea din Maldive, Indonezia sau Australia
🎯Ajungem la cel mai jos punct de pe Terra – Marea Moartă – (- 430m), unde plutim fără efort în apa suprasalină
🎯Vizităm Amman, Madaba și Jerash, orașe antice, printre cele mai vechi din lume, încărcate de istorie și de însemnătate pentru întreaga cultură a lumii. Jerash – un oraș greco-roman imens, foarte bine conservat, denumit Pompeiul Orientului
🎯Ghizi sunt Nichita din România (geograf, ecolog și cu multe de povestit- fondator Danube Escapes) și Ali din Iordania (bun prieten, vorbitor de română pentru că a studiat la Cluj, pregătit să ne ghideze prin locurile, cultura și istoria Iordaniei)
🎯Echipele ZepelinTour și DanubeEscapes au experiență de peste 10 ani în domeniul turistic, organizare de grupuri/evenimente.
Această excursie este organizată cu grijă în parteneriat cu prietenii și colegii de la Danube Escapes,

=============================================

Date Plecari: 14 septembrie, 19 octombrie (4 nopti)

Program Circuit Iordania 2021:

 

Ziua 1: București – Amman

Ne întâlnim cu toții la aeroport la ora 13.30 pentru zborul cu destinația Amman. După aterizare și procesare viză, vom fi transferați către hotel. Cină la hotel și, opțional, cine dorește, poate face o mică plimbare în Amman.

Ziua 2: Amman – Madaba – Nebo – Wadi Rum și cină traditională beduină

După micul dejun vom fi preluați de ghidul iordanian, Ali. Facem un tur de oraș in Amman – vizităm Citadela, Ruinele Romane și începem să cunoaște mai bine tradițiile iordaniene.
Continuăm către Madaba și Nebo – unde o să ne bucurăm de o perspectivă incredibilă asupra văii imense în care s-a format Marea Mortă.

Seara o petrecem într-o tabără beduină tradițională, savurăm bucate alese gătite tradițional, sub nisip, admirăm cerul curat specific deșertului și dormim în corturi tradiționale (cortul are paturi single sau duble și toalete/dușuri)

Ziua 3: Jeep safari în Wadi Rum- Marea Roșie (Aqaba)- croazieră, snorkeling și scuba (opțional)- Petra by Night

Cei mai matinali ve vor trezi dis de dimineață pentru a admira cel mai frumos răsărit.  Ne regrupăm la micul dejun și pormim imediat cu jeepurile printre dune și stânci sculptate de vânt.

După safari plecăm către Aqaba, un orășel superb, situat la Marea Roșie. Ne îmbarcăm pe un vas de croazieră ce ne va purta pe valuri până într-un loc numai bun pentru distracție și înotat. Aici ne așezăm măștile de snorkeling și pornim printre corali. Cine dorește poate practica sau poate fi inițiat în scuba-diving (opțional). Marea Roșie este recunoscută ca având o biodoversitate fascinantă – este foarte exotică, credeți-ne 😊 Ajunși la mal plecăm către Petra, pe care o vizităm pentru început noaptea. O atmosferă feerică creată de luminile miilor de lumânări ce ne ghidează prin canioanele încâlcite până în momentul ce ne taie răsuflarea – Trezoreria, în fața căreia poposim înconjurați de lumânări, pentru a asculta cântece tradiționale beduine.

 

Ziua 4: Petra – Marea Moartă

Vizităm Petra ziua și rămânem uimiți când vedem imensitatea canionului prin care am rătăcit cu o seară înainte. În mod normal, tururile se opresc la Trezorerie, imagine pe care o avem cu toții în minte când ne gândim la Iordania, însă Nichita, ghidul nostru, vă va ghida către cele mai îndepărtate locuri ale acestui edificiu imens, până la un punct care este denumit sugestiv „The best view in the world”. Pe parcurs trecem pe lângă temple imense săpate în stâncă, urcăm pe scări de gresie, trecem prin canioane și ne aventurăm pe stânci de unde admirăm imensitatea și splendoarea acestui loc.

După amiază plecăm către Marea Moartă. Cazare și cină la Marea Moartă.

Ziua 5: Marea Moartă -vizită Jerash- Aeroport Amman

De dimineață ne aventurăm în Marea Moartă unde plutim relaxat în apa suprasalină, ne bucurăm de masaj și facem împachetări cu nămol terapeutic. Printre toate acestea, ne aducem aminte cu uimire că ne aflăm în cel mai jos punct de pe Terra: 430 m sub nivelul oceanului planetar.

Dupa check out plecăm către Jerash, ultima noastră oprire din acest circuit. Decolam la ora 19:00 și ajungem în București la 21:50.

=============================================
Preț:
✅ 599 euro / persoana în camera dubla*
*garantăm tariful pentru primii 10 înscriși, ulterior tariful poate să crească, așa că dacă doriți să veniți, dați-ne de știre repejor 😊
Plata:
50% la rezervare
integral pana pe 09.04.2021
=============================================
Pentru rezervări și întrebări:
☎️ +40770624781 – Ana
sau
📧contact@zepelintour.ro

Mai multe tururi și informații despre noi
https://www.zepelinonline.ro

Home


=============================================

În tarif sunt incluse:
* bilete de avion București – Amman și retur
* mic dejun și cina cu preparate locale delicioase
* bagaj mic de mana- dimensiuni (40cm x 20cm x 25cm), trebuie să încapă sub scaun
* cei mai de treaba ghizi: Nichita și Ali
* cazare la standard de 3* și 4* în camere duble/triple (pentru familii)/twin
* transport cu microbuz / autocar cu aer condiționat pe toată perioada sejurului
* amfiteatrul din Amman
* o noapte în Deșertul Wadi Rum (cazare in desert camp, cină, mic-dejun și party de seară). Corturile au capacitate de 2 persoane și grup sanitar propriu.
* safari cu jeep-ul prin deșertul Wadi Rum
* croazieră pe Marea Roșie cu iaht/șalupă cu fund de sticlă pentru observarea vieții marine
* bilete de intrare la Petra și Petra by night
* intrări la Nebo și Madaba
* biletele de intrare la Wadi Rum și Marea Moarta
* intrările la toate obiectivele menționate pe care le vom vizita
* viza pentru Iordania (in mod normal costa 56 USD)
* grup fain, ghizi de treaba și cei mai de gașcă oameni cu zâmbetul la purtător 🙂 Prețul NU include:
* bagajul de cală (nu este recomandat pentru vacanta noastră)
* mese de prânz (aprox. 50 de dolari toate mesele)
* cheltuieli opționale
* plimbare cu cămilele în deșert (opțional: 20 de dolari)
* tipsurile – 20 de dinari/ pers pentru întreaga perioadă, obligatoriu
* opțional, pentru noaptea petrecută în desert, se poate plăti un supliment de 40 de dinari ce presupune înlocuirea cortului cu o căsuță izolată (totuși, pentru experiența completa, recomandăm cortul tradițional)
* supliment camera single – 100 de euro
Atenție.
În acest moment garantăm prețul pentru primele 10 locuri ocupate, deoarece pot apărea fluctuații mari la prețul biletului de avion. Număr minim de persoane pentru organizare grup: 15 persoane plătitoare.
====================
Conditii de calatorie catre Iordania:

 

1. Pasaport valid încă 6 luni
Este necesar pasaport cu o valabilitate de minimum 6 luni de la momentul intrarii in Iordania.

2. Test PCR negativ
La data lansarii acestui tur – 13.02.2021 – Iordania solicita dovada prezentarii rezultatului negativ al unui test molecular tip PCR pentru depistarea infecției cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maxim 72 de ore inainte de intrarea în Iordania. Sunt exceptați copiii sub 5 ani. Nu sunt exceptate persoanele vaccinate și nici cele care au făcut boala. Cost orientativ 250 – 280 lei.

3. Test PCR Negativ în aeroportul din Amman
La data lansarii acestui tur – 13.02.2021 – Iordania solicita ca turistii sa accepte efectuarea unui test molecular tip PCR la sosirea în aeroport, contravaloarea acestuia fiind de 28 de dinari iordanieni (aproximativ 38 de dolari SUA), rezultatul urmand sa fie primit prin mesaj tip SMS. Plata se poate efectua în numerar sau cu cardul bancar. Copii cu vârsta de până la 5 ani sunt exceptati de la această masura. In situatia in care rezultatul testului PCR este pozitiv, persoanele sunt supuse masurii carantinei pentru o perioada de 10 zile la domiciliul declarat sau in locatii special amenajate în acest scop. Costurile aferente perioadei de carantina instituționalizata in Iordania variaza in functie de locatia disponibila si sunt cuprinse intre 20 si 70 de dinari (aprox. 28 – 100 de dolari SUA) pentru fiecare zi de cazare.

4. Asigurare Medicala care să acopere inclusiv tratamentul pentru COVID-19
La data lansarii acestui tur – 13.02.2021 – Iordania solicita ca turistii sa detina asigurare medicala valabila pe teritoriul hasemit care sa acopere inclusiv tratamentul pentru COVID-19 pentru ontreaga perioada a sederii in acest stat.

5. „AMAN App”
La data lansarii acestui tur – 13.02.2021 – Iordania solicita ca turistii sa instaleze aplicatia mobila „AMAN App” care atentioneaza utilizatorii atunci cand sunt suspecti ca au fost expusi la virusul SARS-CoV-2 si / sau cand au intrat in contact cu o persoana care este infectata cu SARS-CoV-2. Aplicatia este disponibila gratuit in App Store.

6. Declaratie
La data lansarii acestui tur – 13.02.2021 – Iordania solicita ca turistii sa completeze declarația disponibila online (o transmitem noi intregului grup) sau la sosirea in aeroport.

Conditii de anulare in cazul in care apar restricții de circulație
In situatia in care apar restrictii de circulatie si zborul se anuleaza – pachetul se poate reprograma pentru o perioada viitoate. Reprogramarea se face in baza unui avans de 150 EUR. Diferenta de la 599 la 150 EUR se ramburseaza imediat si integral turistului.

In situatia in care apar restrictii de circulatie (de exemplu posibilitatea de a intra in carantina la retur), dar zborul va fi operat de compania Ryan Air – circuitul se va desfasura, iar calatorul va avea urmatoarele optiuni:

1. sa participe la program

2. reprogramare pentru o alta perioada, contra cost (diferenta este data de costul modificarii biletului de avion)

3. anularea pachetului cu penalizare 70 EUR/pers

Daca anulare pachetului se face voluntar, sumele achitate nu se ramburseaza.
Daca anularea pachetului se face din cauza unor probleme de sanatate (inclusiv test COVID pozitiv inainte de plecare) sau deces in familie, situatia este acoperita de polita de asigurare TRAVEL.

Context:
la destinație, restaurantele si cafenelele sunt deschise (funcționează la 50% din capacitate).
Sunt deschise obiectivele turistice pentru turismul local si internațional.
Măsuri de protecție: se poarta in permanenta masca, se impune distanțarea fizică și păstrarea unor reguli de igiena in conditii de pandemie.
Să ne vedem voioși printre dune !