Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2021
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Tur ghidat cu bicicleta in Transilvania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP

Circuit Cappadocia 2022 Aventura de Paste 2022

separator
Tarif - 749 € 4 Nopti
Deruleaza

Circuit Cappadocia 2022 Aventura de Paste 2022

749 € persoana

Circuit Cappadocia 2022 Aventura de Paste 2022

Perioada: 22 – 26 Aprilie 2022 (4 nopti / 5 zile pline).

 

Zbor Turkish Airlines cu orarul: 
Bucharest (‏OTP) → Istanbul Ataturk 9:45 – 11:10 / Istanbul Ataturk →Kayseri 13:25 – 14:45
Kayseri → Istanbul Ataturk 4:20 – 6:00  Istanbul Ataturk →Bucharest (‏OTP) 7:15 – 8:35

Cappadocia este fără îndoială unul dintre acele locuri impresionante care trebuie vizitat măcar o dată de către fiecare călător pasionat.

Din experiența grupurilor anterioare pe care le-am organizat aici, Cappadocia pare să fascineze. Și pe bună dreotate. Dacă în plin sezon, vara, Cappadocia primește milioane de vizitatori, noi ne propunem să furăm startul și să ajungem acolo din nou într-o perioadă numai bună: aerisită și cu vreme potrivită explorării la pas.

Și aceasta cu o atenție deosebită pentru sănătatea fiecăruia dintre noi, un aspect cheie al vremurilor prin care trecem.
Grupul îl va avea din nou ca însoțitor pe Iulian Nichita, cel care pregătește de fiecare dată cele mai frumoase povești ale locului. Așadar, pregătiți-vă de împachetat pentru o minivacanța altfel, pentru că:

🎯Vedem Cappadocia altfel, neaglomerată (încă), ghizi locali și însoțitor permanent de grup – Iulian Nichita- (geograf- ecolog, fost profesor, cu informații și zâmbet la purtător)

🎯Cappadocia este pe listele UNESCO atât pentru patrimoniul natural cât și pentru cel cultural, importanța pe care acest loc îl are în istoria întregii omeniri fiind incontestabilă.

🎯Avem parte de 5 zile active cu peisaje cu adevărat uluitoare, sate sculptate în stânci multicolore, galerii misterioase, zbor cu balonul cu aer cald

🎯Am gândit detaliile turului având mereu în minte siguranța și sănătatea întregului grup

🎯Programul este unul echilibrat, oferind și timpul necesar pentru plimbări individuale/ relaxare, pe lângă un program complet de activități/vizitare

🎯Specific Turciei, mâncarea este savuroasă, mirosurile, culorile și ospitalitatea contribuind la o experiență completă.

🎯Echipele ZepelinTour și DanubeEscapes au experiență de peste 10 ani în domeniul turistic, organizare de grupuri/evenimente.

Această excursie este organizată în perteneriat cu Danube Escapes, cu care am avut ocazia să explorăm o bună bucată de lume de-a lungul timpului.
==========================
Descriere program Circuit Cappadocia:
Date de călătorie:
✈️ 30 Aprilie – 04 Mai

🕐 Ziua 1- Vineri 30 Aprilie 2021
7:45 am – întâlnire la aeroportul Henry Coandă
9:45 am – decolare pe ruta București- Istanbul- Kayseri (14:45)- Turkish Airlines. Escală în Istanbul – 2h15 min.
După transferul la Goerme și cazarea la hotel, servim micul dejun și ne petrecem prima zi bucurându-ne de atmosfera aparte a acestui oraș străvechi. Timp liber pentru plimbări, cumpărături și orice mai e nevoie.

🕐 Ziua 2- Sâmbătă 1 Mai 2021
Ne trezim de dimineață, pentru că astăzi vom prinde răsăritul… din balon. Un mod aparte de a admira măreția acestui loc unic. Zborul propriu-zis durează 60 de minute. După, ne întoarcem la hotel pentru micul dejun.
Restul zilei va fi plin- pornim pe cărările circuitului roșu, care include Muzeul in aer liber Goreme, Castelul Uchisar, satul Cavusin – unul dintre cele mai vechi din Cappadocia, Valea Îndrăgostitelor (perfect pentru instagram și alte selfie-uri), Hornurile Zânelor, Valea Cămilelor sau Valea Imaginației
Prânzul este inclus. Sosire la hotel după ora 17:00.

🕐 Ziua 3- Duminică 2 Mai 2021
Iarăși o zi plină- admirăm panorama orașului Goreme și vizităm unul dintre orașele subterane- Derinkuyu. În circuitul de astăzi avem o listă lungă și spectaculoasă- Derinkuyu, craterul și lacul Nar, Valea Ihlara, satul Belisırma, mănăstirea Selime, Yaprakhisar, Valea Porumbeilor- Schisar.
Prânzul este inclus. Sosire la hotel după ora 17:00.

🕐 Ziua 4- Luni 3 Mai 2021
Prima parte a zilei este liberă, dar dacă energia ne permite 😉, putem opta pentru activități variate pe care le putem organiza la fața locului (trekking, MTB, etc). După amiază avem parte de adrenalină offroad- tur spectaculos cu ATV-urile printre văiugile care împânzesc acest loc minunat.

🕐 Ziua 5- Marți 4 Mai 2021
Ne vom trezi de de dimineață sau vom sta la povesti pana tarziu in noapte. Zborul din Kayseri decolează la ora 4:20, cu sosire la 8:35 la București, dupa o escala de 1h15 min în Istanbul.

==========================
Costul turului este de ✅ 649 Euro (loc în cameră dublă) și 699 EUR (cameră single)*
*pentru un grup de peste 20 persoane. Dacă sunt mai puțin de 20 participanți, costul se majorează cu 50 Euro.

✅ Zbor dus- întors- Turkish Airlines
✅ Bagaj de mână și bagaj de cală
✅ Transfer aeroport
✅ Transport bus privat pentru toate activitățile menționate
✅ Cazare 4 nopți hotel in Goreme cu mic dejun inclus
✅ Prânzurile în zilele 2 și 3
✅ Toate activitățile, costurile de intrare și ghidajul din descrierea circuitului.
✅ Însoțitor de grup pe toată perioada turului- Nichita
======================================

 

Condiții de plata:
– 50% la rezervare
– 50% pana pe 01.04.2021

Condiții de anulare:
• dacă circuitul este anulat de organizator, în urma impunerii unor restricții de circulație și anulării zborului:
În cazul în care acest lucru se va întâmpla, suma achitată este integral rambursabilă în circa 60 de zile, timp necesar companiei aeriene Turkish Airlines pentru a procesa rambursul.

• dacă anularea este voluntară
Dacă, din orice motiv, doriți să anulați, sumele achitate nu se restituie.
Pentru siguranță vă recomandăm cu tărie încheierea unei asigurări medicale si storno / care acoperă și îmbolnăvire COVID. Costul unei astfel de asigurări este de 87 lei/persoană și nu este inclus în costul pachetului.
=================

Condiții de călătorie în Turcia:
1. Pasaport valid 150 zile
Este necesar pașaport cu o valabilitate de minimum 150 zile la momentul intrării în Turcia.

2. Test PCR negativ
La data lansării acestui tur – 13.02.2021 – Turcia solicită dovada prezentării rezultatului negativ al unui test molecular tip PCR pentru depistarea infecției cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maxim 72 de ore înainte de intrarea în Republica Turcia. Sunt exceptați copiii sub 6 ani. Nu sunt exceptate persoanele vaccinate și nici cele care au făcut boala.

3. Formular PLF
Toți turiștii trebuie să completeze formularul PLF (Passenger Locator Form). În aeronava, echipajul de bord va colecta aceste formulare urmând să le predea agentului de handling la sosirea pe Aeroportul din Antalya.
La data lansării acestui tur – 13.02.2021 – Turcia nu se află pe lista galbenă publicată de Comitetului Național pentru Situații de Urgență, ceea ce înseamnă că nu se impune izolare la retur.
Condiții de Călătorie în Contextul COVID-19

1. Toate recomandările de călătorie Zepelin Tour sunt făcute în conformitate cu reglementările internaționale și ținând cont de condițiile de călătorie publicate de Ministerul Afacerilor Externe pe www.mae.ro

2. Prin acceptarea contractului/ plata avansului clientul își asumă faptul ca s-a informat despre reglementările în vigoare, dar și despre faptul că acestea se pot modifica în orice moment.

3. Prin acceptarea contractului/ plata avansului clientul îsi asumă faptul că pot interveni restricții suplimentare – de exemplu, dar fără a se limita la: introducerea obligativității de a efectua un test COVID înainte de plecare, creșterea numărului de cazuri nou confirmate în țara de destinație și includerea ei pe lista galbenă (cu autoizolare la retur), limitarea unor servicii din hotel (închidere centre SPA, locuri de joacă etc). Aceste restricții nu implică posibilitatea de a anula călătoria fără penalizare și rambursarea sumei achitate.

4. Clientul are dreptul la ramburs numai în situația în care restricțiile de călătorie impuse de autorități duc la anularea zborului/ închiderea totală a granițelor.

5. Informații oficiale despre condițiile de călătorie pot fi consultate aici. Informațille sunt updatate constant.

www.mae.ro Atenționări de călătorie COVID-19
https://reopen.europa.eu/en
https://www.cnscbt.ro/ – Lista Zone Afectate COVID ( lista galbenă)
Recenzii Circuit Cappadocia 2020

Intrebari frecvente:
1. Se va putea tine programul daca vor fi prelungite restrictiile din prezent pe plan local?
Daca vom fi in situatia de a ne
confrunta cu restrictii, le vom analiza din timp impreuna cu partenerii locali si vom lua decizia cea mai potrivita pentru sejurul nostru. In cazul neefectuarii sejurului, sumele vor fi rambursate sau sejurul reprogramat (in functie de optiunea fiecarui turist)

2. Ce se intampla daca va fi obligatorie testarea PCR?
Daca testarea va fi obligatorie, turistii vor trebui sa se conformeze, cu respectarea termenelor de testare stabilite de catre cele doua tari. Vom putea oferi asistenta in procesul de selectare a clinicilor acreditate la care puteti efectua testarea.

3. Daca m-am vaccinat, va mai fi nevoie sa efectuez testul?
In prezent nu exista o decizieoficiala in aceasta directie, insa este posibil ca pana la data calatoriei, certificatul de vaccinare sa fie un document valid.

4. Ce se intampla daca intervin restrictii de circulatie si organizatorul anuleaza circuitul?
In cazul in care deciziile oficiale din Romania sau Turcia ne vor pune in imposibilitatea de a calatori (anulare zboruri, inchidere granite, etc.), suma achitata nu se pierde. Ea va fi rambursata, sejurul va fi reprogramat sau suma va fi folosita pentru alte rezervari.

Notam aici impresiile din #Cappadocia, sa va bucurati de ele. Pe noi, cu siguranta, ne-au uns pe suflet.

👍MB: Dragilor, fost o incantare sa calatoresc cu voi.
Nichita, clar voi merge cu tine pana la capatul lumii 🙂

👍AMT: Buna dimineata,
Am zis ca cel mai bine dau un feedback la cald, abia revenita din vacanta de 1 Decembrie.
Experienta a fost una memorabila, atat din punct de vedere al ineditului situatiei (pandemie, restrictii, reguli), dar mai ales din punct de vedere ale vacantei in sine (locatie, colectiv, program, atmosfera). De obicei, imi place sa imi organizez singura vacantele, dar acesta a avut toate ingredientele vacantei organizate pe cont propriu plus alte avantaje si beneficii (fara batai de cap, fara stres, cu oameni noi cunoscuti pe parcurs), mai exact a fost o vacanta cu tot ce trebuie. Inca ma gandesc la lucruri de imbunatatit, dar nu reusesc sa gasesc ceva serios de amintit.
Multumim pentru grija, atentie la detalii si profesionalism.
Astept cu interes noile destinatii propuse de voi.
Mult succes in tot ce faceti!

👍MF: Salutare Zepelini 🙂
A fost totul super!
Multumim!
Aveti deja o recomandare de la mine, cred ca v-a dat in dimineata asta mesaj o colega pt Capadocia de revelion 🙂

👍 MB: Neatza 🙂 noi am repornit munca deja, ieri seara se uita lung politia din otopeni cum treceam prin centrul rondului insa nu s-au deranjat sa vina pana la noi sa ne intrebe de sanatate

🙂 Ne-a parut bine sa va cunoastem pe toti si poate ne vom revedea si cu alte ocazii. Multumim @Nichita  ! ca de obicei BEST GUIDE EVER !!!

👍DE: Neata 🙂 si eu m-am apucat de treaba azi dar inca zambesc gandindu-ma la vacanta noastra. Au fost 5 zile super faine in care am descoperit o groaza de chestii. Eu credeam ca mergem doar pentru baloane si restul de activitati au fost o surpriza foarte placuta pentru mine
Muuuultumim Nichita. You rock!

👍DN: Buna! Da, totul a fost bine. Mi-a placut f mult

👍 CT: Multumim pentru frumoasa experienta de zilele acestea! Cu siguranta nu va fi ultima excursie in care vom merge cu Nichita, daca ne primeste 🙂 Sa ramaneti sanatosi si speram sa ne mai vedem si la viitoarele excursii.

👍MJB: Fizic am revenit cu bine, psihic inca sunt prin locurile acelea 🙂. Aveti grija de voi, sa ne  revedem cu bine voiosi si sanatosi🤗🤗🤗

 

Tariful include:
 • 3 nopti cazare in camera dubla
 • masa: conform ofertei
 • bilet de avion
 • taxe de aeroport
 • bagaj de mana mic ( max. 40 x 20 x 25 cm )
 • TVA, taxe de rezervare
Tariful nu include:
 • Bagaj de mana mare
 • Bagaj de cala
 • Locuri la alegere pe zbor
 • Asigurarea medicala (optional)
 • Transfer aeroport - hotel
 • taxa locala: 4 - 6 EUR/pers/zi, se achita la hotel
Bine de stiut:
 • Oferta a fost intocmita la data de 28.02.2021. De la momentul intocmirii ofertei pana la rezervarea propriu-zisa tariful pachetului poate varia.
Modalitate de plata si rezervare:
 • plata avans 165 euro / persoana / noapte
 • plata integrala cu 14 zile inainte de plecare - exceptie ofertele speciale cu plata integrala la rezervare
 • cash sau OP (fara comisioane suplimentare pentru depunerile in conturile Banca Transilvania)
 • euro sau lei (BNR +2%)