Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2021
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Tur ghidat cu bicicleta in Transilvania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP

Last minute Grecia, sejur Corfu – plecare 23 August 2021

Last minute Grecia, sejur Corfu – plecare 23 August 2021

540 € persoana

 

Last minute Grecia, Corfu – Hotel Gouvia 3*

Hotelul Gouvia 3* este amplasat la 7 km de aeroport, la 6 km de orasul vechi Corfu, la 300 m de satul Gouvia. Statia de autobuz se afla la 150 m distanta de hotel. Construit in anul 1980, anual au loc lucrari de renovare. Hotelul are o cladire principala cu receptie si o cladire Anex.

Masa: Mic Dejun
Tarif last minute Corfu: 540 € / persoana

 

 

Last minute Grecia, Corfu – Hotel Pantokrator 3*

Hotelul Pantokrator este amplasat la 18 km de aeroport, la 20 km de orasul Corfu, in orasul Barbati, la 300 de metri de mare, pe deal. Statia de autobuz se afla langa hotel. Deschis in anul 1991, ultima renovare partiala a avut loc in anul 2015. Hotelul este compus din bungalow-uri terasate.

Masa: Demipensiune
Tarif last minute Corfu: 631 € / persoana

 

 

Last minute Grecia, Corfu – Hotel Livadi Nafsika 4*

Hotel Livadi Nafsika este situat la 12 km de aeroport, la 12 km de centrul orasului Corfu. Deschis in anul 1992, anual au loc lucrari de renovare. Toate camerele au fost renovate in anul 2019. In total sunt disponibile 102 camere:  standard room (pat dublu (2 paturi separate la solicitare), suplimentar – pat single, 3 pers., 22 m2).
Masa: All Inclusive
Tarif last minute Corfu: 734 € / persoana

 

 

Last minute Grecia, Corfu – Hotel Magna Graecia 4*

Hotelul Magna Graecia ofera 129 de camere, este aproape de plaja si ofera un teren de tenis, sauna si piscina. Hotelul este amplasat la 8 km de portul si centru orasului Corfu, marginind plaja din DASSIA. Hotelul este inconjurat de livezi de maslini, pini si chiparosi.

Masa: All Inclusive
Tarif last minute Corfu: 825 € / persoana

 

 

Last minute Grecia, Corfu – Primasol Louis Ionian Sun 4*

Primasol Louis Ionian Sun face parte din lantul hotelier Louis Hotels. Situat la 15 km de aeroport si 16 km de orasul Corfu, in satul Benitses. Statia de autobuz se alfa langa hotel. Construit in anul 1976. Anual au loc lucrari de renovare. Iarna anilor 2018-2019 au fost renovate camerele.
In total sunt disponibile 213 camere:
– Standard room IV/SV (vedere la munte sau mare, pat dublu sau 2 paturi separate, suplimentar – canapea sau pat pliant, max. 3 pers., 22 m2);
– Family room SV/IV (vedere la mare sau imprejurimi, pat dublu sau 2 paturi separate, suplimentar – 2 paturi separate sau pat pliant si canapea, max. 3+1 pers., 25 m2). Camerele pot fi unite.
Masa: All Inclusive
Tarif last minute Corfu: 892 € / persoana

 

Last minute Grecia, Corfu – Hotel MarBella Corfu 5*

Hotelul MarBella Corfu este Situat la 16 km de aeroport, la 17 km de orasul Kerkira, in satul Agios Ioannis, la malul marii. Statia de autobuz se afla la 200 m de hotel. Complex construit in anul 1974, in anul 2016 a fost finalizata reconstructia completa a complexului. Hotelul are o cladire principala cu 9 nivele (6 lifturi) si 5 cladiri anexe cu 2 sau 4 nivele.

Masa: Demipensiune
Tarif last minute Corfu: 1136 € / persoana

 

 

Tariful include:
 • Bilet avion
 • Taxe aeroport
 • 1 Bagaj de mana
 • Transfer aeroport - hotel
 • 7 nopti cazare in camera dubla
 • Masa: conform ofertei
 • TVA, taxe de rezervare
Tariful nu include:
 • Taxa locala
 • optional, transfer privat
 • Asigurare medicala
Bine de stiut:
 • Oferta a fost intocmita la data de 02.06.2021 iar tarifele pot suferi modificari pana in momentul unei rezervari ferme din cauza variatiei tarifelor biletelor de avion si disponibilitatii hotelurilor.
Oferta se poate achita in rate dupa cum urmeaza:
 • 215 euro / persoana la rezervare
 • plata integrala cu 30 de zile inainte de plecare - exceptie ofertele speciale pentru care se solicita plata integrala la rezervare
 • euro sau lei (BNR + 2%)
 • numerar la sediul nostru sau depunere la Banca Transilvania