Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP

Last Minute Turcia, Antalya Side – plecare 24 IULIE 2021

Tarif - 664 €
Deruleaza

Last Minute Turcia, Antalya Side – plecare 24 IULIE 2021

664 € persoana

 

Last minute Antalya – SIDE, all inclusive – Hotel Turan Prince 5*

 

undefined
Situat la 55 km de aeroportul Antalya, la 12 km de orasul Side, la 15 km de orasul Manavgat, la 3 km de localitatea Colakli, pe malul marii. Construit in anul 2004, suprafata totala este de 39 000 m2, ultima renovare a avut loc in anul 2015. Hotelul are 4 cladiri „Hotel” cu cinci nivele si 13 cladiri „Park Villa” cu doua nivele situate vis-à-vis de Hotel
Plaja Proprie, nisip. Ponton. Bar pe plaja – gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Prosoape de plaja – gratuit.
Comentariul nostru Hotelul face parte din lantul hotelier Sentido. Spatiu exterior cu verdeata, animatie activa, optiuni de cazare variate – cladirea „Hotel” de pe malul marii sau zona „Park” peste drum de cladirea Hotel. Recomandat pentru vacante active cu copiii.

Masa: All Inclusive

Tarif last minute Antalya – SIDE: 664 euro /persoana + taxe

 

 

Last minute Antalya – SIDE, all inclusive – Luna Blanca Resort SPA 5*undefined

Situat la 65 km de aeroportul Antalya, la 70 km de centrul orasului Antalya, la 6 km de centrul Side, la 300 m de plaja proprie. Construit in anul 2014, suprafata totala este de 12 000 m2. Hotelul are o cladire principala cu 7 nivele. In total sunt disponibile 316 camere
Plaja Proprie, nisip. Bar pe plaja – gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape – gratuit.
Comentariul nostru Spatiu exterior compact, camere confortabile si infrastructura dezvoltata pentru copii: tobogane, piscine, mini-club, competitii si activitati sportive. Restaurante a la carte, cateva baruri. Recomandat pentru vacante cu familia, inclusiv cu copiii.
Masa: All Inclusive
Tarif last minute Antalya – SIDE: 681 euro /persoana + taxe

 

Last minute Antalya – SIDE – Saray Regency Resort SPA 5*

undefined

Situat la 65 km de aeroportul din Antalya, la 5 km de orasul Side, la 150 m de plaja proprie. Constuit in anul 1989, suprafata totala este de 39 000 m2, iar ultima renovare a avut loc in anul 2015. Hotelul are 2 cladiri cu 5 nivele
Plaja Proprie, nisip-pietris. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Prosoape de plaja: gratuit.
Comentariul nostru Animatie buna, camere confortabile. Recomandat familiilor.

Masa: All Inclusive

Tarif last minute Antalya – SIDE: 736 euro /persoana + taxe

 

Last minute Antalya – SIDE, all inclusive – Hotel Royal Taj Mahal 5*

undefined

Situat la 48 km de aeroportul Antalya, la 5 km de Side, in localitatea Colakli, pe malul marii. Construit in anul 2015, suprafata totala este de 40 000 m2. Hotelul are o cladire cu 6 nivele
Plaja Proprie, nisip. Bar pe plaja – gratuit. Pe plaja si la piscina: umbrele, sezlonguri moi, prosoape de plaja – gratuit. Schimbarea prosopului in aceeasi zi – contra cost.
Comentariul nostru Hotel nou, construit in anul 2015. Spatiu exterior compact. Camere decorate in stil oriental. Plaja lata de nisip, intrare lina in apa. Bucatarie buna. Recomandat pentru familii cu copii. Hotelul are doar camere pentru nefumatori.

Masa: Ultra All Inclusive

Tarif last minute Antalya – SIDE: 960 euro /persoana + taxe

 

Last minute Antalya – SIDE, all inclusive – Hotel Voyage Sorgun 5*

 

undefined
Situat la 65 km de aeroportul Antalya, la 3 km de orasul Side, in localitatea Sorgun, pe malul marii. Construit in anul 1989, suprafata totala este de 87 000 m2, ultima renovare a avut loc in anul 2015. Hotelul are o cladire principala cu 4 nivele Main Building si cladiri Bungalow cu 2 si 3 nivele
Plaja Proprie, nisip/pietris. 2 pontoane (unul pentru adulti – peste 16 ani). Bar pe plaja – gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Prosoape de plaja – gratuit.
Comentariul nostru Spatiu exterior cu verdeata, inconjurat de o padure de pini. Bucatarie diversificata. Activitati pentru copii: mini-club pentru copii de varste diferite, tobogane acvatice, lunaparc. Recomandat pentru familii.

Masa: Ultra All Inclusive

Tarif last minute Antalya – SIDE: 1464 euro /persoana + taxe