Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP

Last Minute Turcia, Antalya – zona KEMER – plecare 5 SEPTEMBRIE 2021

Tarif - 513 €
Deruleaza

Last Minute Turcia, Antalya – zona KEMER – plecare 5 SEPTEMBRIE 2021

513 € persoana

 

Last minute Antalya – KEMER, all inclusive – Hotel Fame Beach 5*

Hotelul este situat in centrul statiunii Kemer, la 50 km de aeroportul din Antalya. Hotelul are un numar total de 110 camere: 89 camere standard (16 mp, un dormitor si o baie, max 2+1 pax), 21 camere family (25mp, o camera spatioasa, o baie, max 2+2 pax). Toate camerele au balcon, baie privata cu dus si cada, dus, uscator de par, aer conditionat split, telefon direct, mini-bar (contra cost – exceptie facand apa), seif (contra cost), parchet laminat, satelit TV si programe de muzica.
Masa: All Inclusive
Tarif last minute Antalya: 513 euro /persoana

 

 

Last minute Antalya – KEMER, all inclusive – Karmir Resort & SPA 5*

Situat la 40 km de aeroportul din Antalya, la 8 km de orasul Kemer, in localitatea Goynuk, la 90 m peste drum de plaja proprie.
Construit in anul 2014, suprafata totala este de 18000 m2.
Hotelul are o cladire cu 4 nivele.
Plaja
Proprie, pietris. Bar pe plaja – gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Prosoape de plaja – gratuit.
Comentariul nostru
Hotel nou cu camere moderne. In timpul zilei au loc diverse activitati sportive. Recomandat familiilor.
Masa: Ultra All Inclusive
Tarif last minute Antalya: 677 euro /persoana

 

Last minute Antalya – KEMER, all inclusive – Hotel Limak Limra 5*

 

undefined

Situat la 70 km de aeroportul Antalya, la 8 km de orasul Kemer, in localitatea Kiris, pe malul marii; cladirile Limak Limra Park, unde sunt amplasate camerele park room, se afla la 150 m vis-a-vis de Limak Limra Hotel & Resort. Limak Limra Hotel & Resort a fost construit in anul 1998, cladirile Limak Limra Park au fost construite in anul 2004, suprafata totala este de 140 000 m2, ultima renovare a avut loc in anul 2013.
Plaja Proprie, nisip/pietris. Ponton. Bar pe plaja – gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Prosoape de plaja – gratuit.
Comentariul nostru Spatiu exterior frumos amenajat, extins. Bucatarie diversificata, animatie activa. Se organizeaza activitati sportive. Recomandat cuplurilor, vacantelor cu copiii.
Masa: Ultra All Inclusive
Tarif last minute Antalya: 799 euro /persoana

 

 

Last minute Antalya – KEMER, all inclusive – Hotel Rixos Beldibi 5*

undefined

Situat la 50 km de aeroportul Antalya, la 18 km de orasul Kemer, in localitatea Beldibi, pe malul marii. Hotelul a fost complet reconstruit in anul 2014, suprafata totala este de 45000 m2.
Plaja Proprie, nisip/pietris. Ponton. Bar pe plaja – gratuit. La piscina si la plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Prosoape de plaja – gratuit.
Comentariul nostru Hotelul a fost complet renovat in anul 2014 (reconstructie). Spatiu exterior cu verdeata, personal prietenos. Bucatarie diversificata. Turistii au acces la infrastructura hotelului Rixos Sungate, se ofera transfer gratuit. Recomandat pentru vacante linistite.
Masa: Ultra All Inclusive
Tarif last minute Antalya: 1093 euro /persoana

 

 

Last minute Antalya – KEMER, all inclusive – Hotel Rixos SUNGATE 5*

 

undefined
Situat la 50 km de aeroportul Antalya, la 15 km de orasul Kemer, in localitatea Beldibi, pe malul marii. Construit in anul 2005, suprafata totala este de 250 000 m2. Ultima renovare a avut loc in anul 2012.
Plaja Proprie, nisip curatat/pietris marunt. 3 pontoane (un ponton White VIP pentru turistii cazati in zona Deluxe – gratuit, pentru ceilalti turisti – contra cost). Bar pe plaja – gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Prosoape de plaja – gratuit. Baldachine pe plaja – contra cost. Masinute electrice pe spatiul exterior – la fiecare 15 minute.
Comentariul nostru Unul dintre cele mai bune hoteluri din lantul Rixos. Plaja de nisip grunjos, tipuri diverse de camere, restaurante variate, aquaparc, activitati sportive si programe de divertisment, bucatarie excelenta si sortiment mare de bauturi. Recomandat tuturor categoriilor de turisti. Recomandat pentru conferinte.
Masa: Ultra All Inclusive
Tarif last minute Antalya: 1469 euro /persoana