Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP

Last Minute Turcia, Fethyie – Hotel Rixos Premium Gocek 5*

Tarif - 1386 €
Deruleaza

Last Minute Turcia, Fethyie – Hotel Rixos Premium Gocek 5*

1386 € persoana

Descriere:
Situat pe o coasta spectaculoasa inconjurata de paduri vesnic verzi de pin si cu o vedere excelenta spre munte, intins pe o suprafata de 76.500 mp, la Rixos Premium Gocek veti experimenta o vacanta calma si linistita. Confort, lux si toate serviciile si facilitatile pe care le asteptati de la vacanta perfecta va sunt oferite aici.

Localizare:
170km distanta de Aeroportul Milas din Bodrum (durata aprox a transferului de grup: 4-5 ore, recomandam turistilor transfer privat sau rent-a-car), 100 km distanta de centrul orasului Mugla, 28km distanta de centrul orasului Fethiye, 20km distantade Aeroportul Dalaman si 700m distanta de Gocek.

 

SPA & Welness:
servicii incluse in tarif (fara plata): sala de aburi, zona de receere, sauna, baie turceasca, gimnastica.
Servicii SPA cu plata: baie turceasca traditionala, masaj cu pietre fierbinti, tratamente cu namol termal, masaj clasic, masaj thai traditional, ritualuri anti-aging, diverse proceduri japoneze, marocane, preso terapii pentru drenaj limfatic si multe altele.

Sport si Divertisment:
servicii incluse in concept (fara plata): yoga, kangoo jumps, pilates, bicicleta, techno gym fitness, volei pe plaja, tenis, zumba, step aerobic, gimnastica in apa, mini fotbal, aerobic, cursuri de dans, basket.
Activitati cu plata: tururi pe mare cu yacht, catamaran, paragliding in Oludeniz, cursuri de tenis, antrenor personal, diving in Fethyie, cursuri private de pilates, rafting in Dalaman.