Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP

Last Minute Turcia, Sejur Antalya – plecare 18 IULIE 2021

Tarif - 647 €
Deruleaza

Last Minute Turcia, Sejur Antalya – plecare 18 IULIE 2021

647 € persoana

 

Last minute Antalya – BELEK, all inclusive – Hotel Crystal Paraiso Verde Resort 5*

 

undefined
Situat la 40 km de aeroportul Antalya, la 50 km de centrul orasului Antalya, la 11 km de localitatea Serik, la 400 m de plaja proprie. Construit in anul 2004, suprafata totala este de 42 000 m2, ultima renovare a avut loc in anul 2015. Hotelul are 8 cladiri cu 5 nivele si 3 cladiri cu 2 nivele.
Comentariul nostru
Face parte din lantul Crystal Hotels. Spatiu exterior compact si bine ingrijit, cu verdeata, camere spatioase. Animatie pentru copii, loc de joaca amenajat in forma de barca. Piscina pentru copii in mini-club cu protectie solara. Pana la plaja sunt 8-10 minute de mers pe jos, se ocoleste lacul de dimensiuni mici. Recomandat pentru vacante linistite cu familia. Regimul hotelului este ultimate all inclusive (prescurtare UAI) si este o varianta de regim all inclusive. Atentie! In camerele Family Room cu tip cazare TRPL + 2 CHD nu se ofera pat suplimentar pentru al doilea copil. In camerele Standard cu tip cazare DBL + 2 CHD nu se ofera pat suplimentar pentru al doilea copil.
Masa: Ultra All Inclusive
Tarif last minute Antalya: 647 euro /persoana

 

Last minute Antalya – BELEK, all inclusive – Hotel Likia World Antalya Links Golf 5*

 

undefined
Situat la 50 km de aeroport si la 60 km de centrul orasului Antalya, la 15 km de satul Serik, pe malul marii. Construit in anul 2008, suprafata totala este de 1 000 000 m2. Hotelul are o cladire cu 4 nivele si 16 cladiri Villa Aspendos cu 2 nivele (80% din camere au vedere partiala sau directa la mare).
Comentariul nostru
Hotelul este departe de Belek oras si relativ izolat, o varianta economica. Pozitionarea este interesanta – terenul de golf se intinde pana la mare iar plaja este spectaculoasa: foarte lunga si lata, nisip fin. Hotel masiv, camere spatioase dar stilul este eclectic si saracacios. Pentru copii exista complexul Childrens Paradise Island cu numeroase tobogane, piscine si locuri de joaca. Recomandat pentru turisti nepretentiosi.
Masa: Ultra All Inclusive
Tarif last minute Antalya: 585 euro /persoana

Last minute Antalya – BELEK, all inclusive – Hotel Maritim Pine Beach Resort 5*

 

undefined
Situat la 33 km de aeroportul Antalya si la 45 km de centrul orasului Antalya, la 3 km de localitatea Belek, pe malul marii. Construit in anul 2003, suprafata totala este de 118 000 m2, ultima renovare a avut loc in anul 2013. Hotelul are o cladire principala cu 5 nivele, 1 cladire principala cu 4 nivele, 31 bungalow Club cu 1 si 2 nivele.
Comentariul nostru
Hotel pitoresc cu activitati de divertisment variate. Recomandat pentru vacante cu familia.
Masa: Ultra All Inclusive
Tarif last minute Antalya: 816 euro /persoana

Last minute Antalya – BELEK, all inclusive – Susesi Luxury Resort 5*

undefined
Situat la 35 km de aeroport, la 40 km de centrul orasului Antalya, la 1 km de localitatea Belek, pe malul marii. Construit in anul 2007, suprafata totala este de 90 000 m2.
Plaja Proprie, nisip-pietris, 2 pontoane. Par pe plaja si pe ponton: gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Corturi pe plaja: contra cost. Prosoape de plaja: gratuit.
Comentariul nostru Servicii de calitate, camere confortabile si spatioase. Teritoriu verde si ingrijit, multe piscine. Recomandat pentru o vacanta activa.
Masa: Ultra All Inclusive
Tarif last minute Antalya: 1267 euro /persoana

Last minute Antalya – BELEK, all inclusive – Hotel Kaya Belek 5*

undefined
Situat la 29 km de aeroportul Antalya, la 36 km de centrul orasului Antalya, la 2 km de localitatea Kadriye, pe malul marii. Construit in anul 1998, suprafata totala este de 147 000 m2, ultima renovare a avut loc in anul 2011. Hotelul are o cladire principala cu 6 nivele (80% dintre camere au vedere partiala la mare).
Comentariul nostru
Hotel confortabil, recomandat pentru vacante cu familia si copiii. Spatiu exterior verde, camere confortabile, bucatarie buna. Orasel de joaca pentru copii.
Masa: Ultra All Inclusive
Tarif last minute Antalya: 867 euro /persoana

 

Last minute Antalya – BELEK, all inclusive – Hotel Maxx Royal 5*

 

undefined
Situat la 35 km de aeroportul Antalya si la 45 km de centrul orasului Antalya, la 1 km de localitatea Belek, pe malul marii. Construit in anul 2011, suprafata totala este de 1 040 500 m2. Hotelul are o cladire principala Main Building cu 8 nivele, o cladire cu 5 nivele Terrace Family Building, 6 Maldives Villas cu un nivel si 31 vile cu 2 nivele Albatros Villas, Presidential Villas si Owner Villas.
Plaja: Proprie, 2 fasii: nisip si iarba. Ponton. Bar pe plaja – gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Pavilioane pe plaja: contra cost. Prosoape de plaja – gratuit.
Comentariul nostru
Hotel de lux cu spatiu exterior extins. Camere spatioase, bucatarie diversificata, spatii de agrement si servicii de calitate foarte buna. In perioada 1.10 – 31.10, clubul pentru copii Maxxi Land este deschis intre 09:00-02:00. Recomandat pentru cupluri si familii cu copii si bebelusi, turistilor amatori de vacante active. Servicii VIP pentru turistii cazati in camere atipice cu grad de confort ridicat.
Masa: Maxxi All Inclusive
Tarif last minute Antalya: 2269 euro /persoana