Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP

Last Minute Turcia, Sejur Antalya – plecare 20 SEPTMBRIE 2021

Tarif - 418 €
Deruleaza

Last Minute Turcia, Sejur Antalya – plecare 20 SEPTMBRIE 2021

418 € persoana
Last minute Antalya all inclusive – Hotel Monte Carlo 4*

Situat la 125 km de aeroportul din Antalya, la 1 km de orasul Alanya, la 90 m peste drum de plaja proprie. Construit in anul 1994, suprafata totala este de 2,500 m2, ultima renovare a avut loc in anul 2011. Hotelul are o cladire principala cu 6 nivele.
Plaja
Proprie, nisip/pietris. Bar pe plaja – contra cost. Pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Prosoape de plaja – contra cost.
La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Prosoape de plaja – contra cost.
Masa: All Inclusive
Tarif last minute Antalya: 426 euro /persoana

 

 

Last minute Antalya all inclusive – Hotel Lonicera Resort SPA 5*


undefined
Situat la 98 km de aeroportul din Antalya, la 20 km de orasul Alanya, in satul Turkler, pe malul marii. Construit in anul 2016, suprafata totala este de 130.000 m2. Hotelul are o cladire cu sase nivele
Plaja Proprie, nisip. Bar pe plaja: Pool Bar. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Prosoape de plaja: gratuit.
Comentariul nostru Suprafata comuna cu a hotelului Lonicera World. Recomandat familiilor.
Masa: All Inclusive
Tarif: 719 EUR/persoana

 

 

Last minute Antalya all inclusive – Hotel Lonicera World 4*


undefined
Situat la 98 km de aeroportul Antalya, la 20 km de orasul Alanya, in localitatea Turkler, pe malul marii. Construit in anul 1990, suprafata totala este de 110 000 m2. Ultima renovare a hotelului a avut loc in anul 2015. Hotelul are o cladire cu 3 nivele si 3 cladiri cu 5 nivele
Plaja Proprie, nisip. Bar pe plaja – se utilizeaza Pool Bar. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Prosoape de plaja – gratuit.
Comentariul nostru Hotel excelent pentru vacante active cu copiii. Intrare lina in mare.
Masa: All Inclusive
Tarif: 769 EUR/persoana

 

 

Last minute Antalya all inclusive – Hotel Delphin Deluxe Resort 5*


undefined
Situat la 90 km de aeroportul Antalya, la 32 km de orasul Alanya, la 10 km de localitatea Avsallar, pe malul marii. Construit in anul 2001, suprafata totala este de 50 000 m2, ultima renovare a avut loc in anul 2013. Hotelul are o cladire cu 7 nivele
Plaja Proprie, nisip/pietris. Ponton. Bar pe plaja – gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Prosoape de plaja – gratuit.
Comentariul nostru Unul dintre cele mai bune hoteluri de 5* din Alanya. Spatiu exterior compact, bine amenajat, camere confortabile, bucatarie diversificata. Recomandat pentru vacante relaxante.
Masa: Ultra All Inclusive
Tarif: 796 EUR/persoana

 


Last minute Antalya all inclusive – Royal Alhambra Palace 5*

Situat la 40 km de aeroportul din Antalya, la 9 km de centrul orasului Side, in localitatea Colakli, pe malul marii. A fost construit in anul 2012, suprafata totala este de 60 000 m2. Hotelul are o cladire principala cu 6 nivele.
Plaja
Proprie, nisip. Bar pe plaja – gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri moi – gratuit. Prosoape de plaja – gratuit, schimbarea prosopului in aceeasi zi – contra cost.
Comentariul nostru
Design unic, spatiu exterior compact. Camere spatioase si luminoase, decorate in stil oriental. Bucatarie diversificata. Plaja lata cu intrare lina in mare. Recomandat pentru familii cu copii.
Masa: Ultra All Inclusive
Tarif last minute Antalya: 888 euro /persoana

 

Last minute Antalya all inclusive – HOTEL RIXOS PREMIUM TEKIROVA 5*

undefined
Situat la 73 km de aeroportul Antalya, la 17 km de orasul Kemer, in localitatea Tekirova, pe malul marii. Construit in anul 2002, suprafata totala este de 186 000 m2, ultima renovare a avut loc in anul 2014. Hotelul are 2 cladiri Main Building cu 3 nivele (Block A: 40% dintre camere au vedere la mare) si cu 7 nivele (Block B: 70% dintre camere au vedere la mare) unite intre ele, cladiri Garden cu 2 si 3 nivele si un complex de vile.
Plaja Proprie, nisip/pietris. Ponton. Bar pe plaja – gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri – gratuit. Baldachine VIP pe plaja – contra cost. Prosoape de plaja – gratuit.
Comentariul nostru Hotelul a fost renovat complet in anul 2014 si face parte din categoria Premium Class. Au fost renovate toate camerele (cu exceptia cladirii B), infrastructura (restaurantele, mini-clubul, lobby, etc.); au fost construite noi vile (executive si special villa). Servicii bune, infrastructura variata pentru copii si adulti. Recomandat familiilor cu copii si cuplurilor.
Masa: All Exclusive All Inclusive
Tarif: 1244 EUR/persoana

 

Last minute Antalya – HOTEL CALISTA LUXURY RESORT 5*


undefined
Situat la 27 km de aeroportul Antalya si la 35 km de centrul orasului Antalya, la 4 km de localitatea Belek, pe malul marii. Construit in anul 2007, suprafata totala este de 120 000 m2. Hotelul are 7 cladiri cu 4 si 5 nivele si 14 vile cu 2 nivele
Plaja Proprie, nisip/pietris marunt. Ponton. Bar pe plaja si pe ponton – gratuit. La piscina, pe ponton si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Baldachine pe plaja – contra cost. Prosoape de plaja – gratuit.
Comentariul nostru Hotel de lux construit in stil unic pe coasta Marii Mediterane. Spatiu exterior extins, verde. Plaja mare frumos amenajata, club pentru copii de varste diferite. Recomandat pentru tineri si familii.
Masa: All Exclusive All Inclusive
Tarif: 1524 EUR/persoana

 

 

Tariful include:
 • 7 nopti cazare in camera dubla
 • masa: conform ofertei
 • bilet de avion
 • Transfer aeroport - hotel
 • taxe de aeroport
 • bagaj de mana + bagaj la cala
 • TVA, taxe de rezervare
Tariful nu include:
 • Asigurarea medicala (optional)
Bine de stiut:
 • Oferta a fost intocmita la data de 28.05.2021. De la momentul intocmirii ofertei pana la rezervarea propriu-zisa tariful pachetului poate varia.
Modalitate de plata si rezervare:
 • plata avans 50% la rezervare
 • plata integrala cu 30 zile inainte de plecare - exceptie ofertele speciale cu plata integrala la rezervare
 • cash sau OP (fara comisioane suplimentare pentru depunerile in conturile Banca Transilvania)
 • euro sau lei (BNR +2%)