Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP

Litoral Bulgaria, Sf. Constantin si Elena – Grand Hotel Varna 5*

Tarif - 99 € 1 Noapte
Deruleaza

Litoral Bulgaria, Sf. Constantin si Elena – Grand Hotel Varna 5*

99 € persoana
Recomandam Grand Hotel Varna pentru:

– raport bun pret/calitate
– all inclusive bun, diversificat si valabil 24 de ore in mai multe baruri si restaurante ale hotelului
– plaja privata, cu sezlong si umbrela gratuit; de asemenea, piscina exterioara foarte mare, cu sezlong si umbrele gratuit
– parcare privata, pazita, suficienta si gratuita
– inconjurat de parc, zona foarte verde si linistita

 

Grand Hotel Varna nu se deschide pentru Litoral 2021. Grand Hotel Varna este in renovare.

Localizare Grand Hotel Varna 5*:

Hotelul este amplasat doar la 200 metri de la plaja, este cel mai de stil hotel de categoria “lux” pe întregul mal al Marii Negre de pe teritoriul Bulgariei si detine 296 camere spatioase si 36 suite. Ele sunt splendid aranjate si echipate cu televiziune-satelit, telefon, aparat de conditionare a aerului si mini-bar.

Grand Hotel Varna este o parte a hotelului „Sf. Constantin si Elena”, cea mai veche statiune balneara a malului bulgar al Marii Negre. Pentru majoritatea bulgarilor statiunea balneara este cunoscuta sub numele „Drujba”.

Frumosul complex „Grand Hotel Varna” se afla în mijlocul unui parc faimos cu vegetatie naturala. Este un loc ideal pentru acei care doresc sa combine odihna linistita de pe plaja sau de lânga bazin si numeroasele atractii emotionante, propuse de cazinou si restaurante. Statiunea balneara consta din cinci hotele de categoria „lux” cu capacitatea de 1053 camere, 65 suite si 28 localuri automate cu mansarde.

 

Cazare la Grand Hotel Varna 5*:

Toate camerele sunt echipate cu aparat de conditionare a aerului si telefoane, Internet (legatura dial-up), camera de baie cucada si/sau cu dus, televiziune-satelit, iesire spre un peisaj frumos al marii, bazin sau gradini.

Grand Hotel Varna 5* primeste oaspeti anul împrejur în centrul celei mai vechi statiuni balneare bulgare si a destinatiei internationale bine cunoscute Sf. Constantin si Elena.
În toate camerele este legatura de Internet (dial-up), iar în Lobby, cofetarie si lânga bazin, la dispozitia oaspetilor este acces la Internet fara de fir. În salile de baie este cada si foehn. Suitele Va vor permite sa plasati si un pat adaugator.

Toate balcoanele sunt situate înspre faimoasa priveliste a marii albastre si a verdetii bogate a parcului. Grand Hotel “Varna” va asigura odihna pentru orice vârsta si în orice timp al anului, propune conditii ideale de odihna: practicarea sportului, tratament balnear, diverse restaurante, fiorul ardorii, excursii si programe culturale.