Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP

Litoral Grecia 2021, Insula Creta – plecare 15 Iunie 2021

Litoral Grecia 2021, Insula Creta – plecare 15 Iunie 2021

385 € persoana

 

 

Last minute Grecia, Creta – Hotel Eleonora Boutique 3*
undefined
Situat la 22 km de orasul Heraklion, la 4 km de orasul Hersonissos. Statia de autobuz se afla in orasul Hersonissos. Construit in anul 1987, ultima renovare a avut loc in anul 2014. Hotelul are o cladire principala si o anexa cu 2 nivele. In toatal sunt disponibile 14 camere: – Standard room (2 paturi separate, suplimentar – pat single, max. 3 pers., 25 m2); – Family room (cu 2 camere, pat dublu sau 2 paturi separate, suplimentar – 2 paturi separate, max. 3+1 pers., 30–35 m2).
Comentariul nostru
Hotel confortabil cu un teritoriu compact si atmosfera placuta. Nu ofera animatie. Recomandat turistilor care prefera sa exploreze insula.
charter avion | 7 nopti
| Mic Dejun
Tarif Last Minute Grecia, Creta: 385 € / persoana

 

 

Last minute Grecia, Creta – Hotel Philoxenia 3*
undefined
Hotel situat la 35 km de aeroportul Heraklion, la 100 m de centrul localitatii Malia, la 100 m distanta de plaja cu nisip. Statia de autobuz este situata la 300 m distanta de hotel. Construit in anul 1985, ultima renovare a avut loc in iarna 2013-2014. Hotelul are 2 cladiri cu 3 nivele fara lift. In total sunt disponible 52 de camere
Plaja Publica (la 150 m distanta de hotel), nisip. Intrarea in mare: nisip, in anumite locuri sunt pietre mari. Pe plaja: umbrele, sezlonguri – contra cost. La piscina: umbrele, sezlonguri – gratuit. Prosoape de plaja – nu se ofera.
Comentariul nostru Camere confortabile, spatiul exterior compact. Pozitionat in centrul localitatii Malia, in apropiere sunt baruri, taverne, magazine si cluburi de noapte. Recomandat pentru familii, tineri si turistii care prefera sa exploreze insula. Se poate ajunge usor in Malia – 100 m.
charter avion | 7 nopti | TAXE DE AEROPORT INCLUSE
Masa: Mic Dejun
Tarif Early booking Creta: 525 € / persoana 

 

Last minute Grecia, Creta – Hotel Ariadne Beach Malia 3*+
undefined

Situat la 32 km de aeroportul Heraklion, la 1,5 km de centrul statiunii Malia, la 500 m de localitatea Stalida. Statia de autobuz este la 400 m distanta de hotel (autobuzul circula conform orarului). Construit in anul 1982, renovarea partiala a hotelului a avut loc in iarna anului 2013 – 2014. Suprafata totala este de 13 000 m2.
Plaja Nisip. Pe plaja si la piscina: umbrele, sezlonguri – contra cost; prosoape de plaja: garantie. Plaja amenajata cu cabine de dus.
Comentariul nostru Hotel placut, confortabil, situat pe malul marii. Nu are echipa de animatie. Recomandat pentru vacante linistite cu familia. Se poate ajunge usor in Malia (1,5 km) si Stalida.
charter avion | 7 nopti | TAXE DE AEROPORT INCLUSE
Masa: Demipensiune
Tarif Early booking Creta: 625 € / persoana

 

Last minute Grecia, Creta – Hotel Mediterraneo 4*
undefined
Situat la 25 km de aeroportul Heraklion, la 1 km de orasul Hersonissos, pe a doua linie. Statia de autobuz se afla la 100 m distanta de hotel. Prima parte a complexului a fost construita in anul 2001, a doua parte in anul 2008. Ultima renovare a hotelului a avut loc in anul 2011. Suprafata totala fiind de 40 000 m2. Hotelul are 2 cladiri si un complex de bungalow-uri. In total sunt disponibile 305 camere
Plaja Nisip, Star Beach la 800 m distanta de hotel, acces prin tunel. Intrarea in mare: pe nisip. Plaja este amenajata cu cabine de dus si cabine de schimb. Pe plaja: umbrele, sezlonguri – contra cost. La piscina: umbrele, sezlonguri – gratuit. Prosoape de plaja: garantie (schimbarea – contra cost).
Comentariul nostru Hotel confortabil, situat la altitudine, infrastructura buna. Distanta pana la plaja – 800 m. Vedere panoramica spre mare si localitate de pe spatiul exterior. Hotel recomandat pentru vacante active si turistii care vor sa exploreze insula. Se poate ajunge usor in Hersonissos – 1 km.
charter avion | 7 nopti | TAXE DE AEROPORT INCLUSE
Masa: All Inclusive
Tarif Last Minute Creta: 679 € / persoana

 

Last minute Grecia, Creta – Hotel Sunconnect Marina Beach 4*
undefined

Situat la in localitatea turistica Gouves, la 17 km de orasul Heraklion, la 15 km de aeroportul din Heraklion. Statia de autobuz se afla la 1 km de hotel. Construit in anul 1978, ultima renovare a avut loc in iarna 2017-2018.
Plaja Publica, nisip, peste drum de hotel. Intrarea in mare: nisip-pietris. La piscina: sezlonguri, umbrele – gratuit. Pe plaja: sezlonguri, umbrele – gratuit. Prosoape de plajă – garantie.
Comentariul nostru Hotel cu teritoriu verde in panta, situat intr-o localitate turistica linistita. Ultima renovare a avut loc in iarna 2017-2018. Infrastructura dezvoltata. Recomandat familiilor.
charter avion | 7 nopti | TAXE DE AEROPORT INCLUSE
Masa: All Inclusive
Tarif Last Minute Creta: 825 € / persoana

 

Last minute Grecia, Creta – Hotel Ammos Beach 5*
undefined

Hotelul nu accepta turisti sub 17 ani.
Situat la 27 km de aeroportul international din Herkalion, in statiunea Malia, pe malul marii. Construit in anii 2017 – 2018.
Plaja Nisip. Intrare lina in mare, nisip-pietris. Centru de sporturi nautice. La piscina: umbrele, sezlonguri – gratuit. Pe plaja: sezlonguri, umbrele – gratuit. Prosoape de plaja – garantie.
Comentariul nostru Hotel elegant nou, situat in statiunea Malia, pe malul marii. Dispune de camere pentru persoane cu mobilitate redusa. Nu se ofera cazare pentru copii. Nu se ofera animatie. Recomandat cuplurilor si tinerilor.
charter avion | 7 nopti | TAXE DE AEROPORT INCLUSE
Masa: All Inclusive
Tarif Last Minute Creta: 859 € / persoana

 

Last minute Grecia, Creta – Hotel Sentido Blue Sea Beach 5*

undefined
Situat la 32 km spre Est de aeroportul Heraklion, la 1 km de localitatea Stalida. Statia de autobuz catre Heraklion si Agios Nikolaos este situata vis-a-vis de hotel. Construit in anul 1965, complet renovat in anul 2008.
Plaja Nisip, peste drum putin circulat (intre 18:00 – 06:00 este interzisa circulatia). Pe plaja: sezlonguri, umbrele – contra cost, pentru turistii cazati in regim AI – gratuit. La piscina: sezlonguri, umbrele – gratuit. Prosoape de plaja: cu garantie.
Comentariul nostru Spatiu exterior cu verdeata. Bucatarie diversificata, divertisment seara. Recomandat pentru vacante linistite cuplurilor, familiilor cu copii. Se poate ajunge usor in Stalida – 100 m, Hersonissos, Malia.
charter avion | 7 nopti | TAXE DE AEROPORT INCLUSE
Masa: All Inclusive
Tarif Last Minute Creta: 925 € / persoana

 

Last minute Grecia, Creta – Hotel Aldemar Cretan Village 4*+
undefined
Situat la 23 km de aeroportul Heraklion, la 2 km de orasul Hersonissos, pe malul marii. Statia de autobuz se afla langa intrarea in hotel. Construit in anul 1987, ultima renovare a avut loc in anul 2016, au fost renovate toate camerele. Amenajat in stil traditional, caracteristic satelor cretane. Hotelul are un complex de cladiri cu 2 nivele. In total sunt disponibile 322 de camere
Plaja Nisip cu pietris marunt, sunt amenajate cabine de schimb si de dus, toaleta. La cativa metri de mal se afla o placa naturala de piatra. Pe plaja si la piscina: umbrele, sezlonguri – gratuit. Prosoape de plaja: gratuit (schimbarea prosopului – langa piscina).
Comentariul nostru Hotelul are cladiri cu 2 si 3 nivele, amenajate in stil cretan. Spatiu exterior de dimensiuni extinse cu vegetatie, personal ospitalier, infrastructura dezvoltata pentru copii. Animatie activa. Din cauza numarului mare de scari, hotelul nu este potrivit pentru vacante cu copiii mici care au nevoie de carucior. Centrul Royal Mare Thalasso & Spa este amplasat pe teritoriul Aldemar Royal Mare (5 minute de mers pe jos de la hotel). Recomandat pentru vacante cu familia si copiii. Se poate ajunge usor in Hersonissos (2 km). Dress code obligatoriu la cina (pantaloni lungi pentru barbati).
charter avion | 7 nopti | TAXE DE AEROPORT INCLUSE
Masa: All Inclusive
Tarif Last Minute Creta: 929 € / persoana
 

Last minute Grecia, Creta – Hotel Bella Beach 5*
undefined
Situat la 25 km de aeroport, la 28 km de centrul orasului Heraklion, la 4 km de localitatea Hersonissos. Statia de autobuz este la 700 m distanta de hotel (circula conform orarului). Face parte din lantul hotelier HERSONISSOS HOTEL GROUP. Construit in anul 1994, ultima renovare a hotelului a avut loc in iarna anului 2015. Au fost renovate: spatiul exterior, camerele. Suprafata totala este de 42 000 m2.
Comentariul nostru
Hotel confortabil, situat peste drum de plaja, spatiu exterior cu verdeata, animatie activa, centru SPA. Bucatarie diversificata. Recomandat familiilor. Se poate ajunge relativ usor in orasul Hersonissos (4 km).
charter avion | 7 nopti | TAXE DE AEROPORT INCLUSE
Masa: All Inclusive
Tarif Last Minute Creta: 1079 € / persoana
Tariful include:
 • Bilet avion
 • Taxe aeroport
 • Bagaj de mana + bagaj de cala
 • Transfer aeroport - hotel
 • 7 nopti cazare in camera dubla
 • Masa: conform ofertei
 • TVA, taxe de rezervare
Tariful nu include:
 • Taxa locala
 • Asigurare medicala
Bine de stiut:
 • Oferta a fost intocmita la data de 02.06.2021 iar tarifele pot suferi modificari pana in momentul unei rezervari ferme din cauza variatiei tarifelor biletelor de avion si disponibilitatii hotelurilor.
Oferta se poate achita in rate dupa cum urmeaza:
 • 50% la rezervare
 • plata integrala cu 30 de zile inainte de plecare - exceptie ofertele speciale pentru care se solicita plata integrala la rezervare
 • euro sau lei (BNR + 2%)
 • numerar la sediul nostru sau depunere la Banca Transilvania