Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP

Litoral Grecia 2021, sejur Halkidiki 2021 – Hotel Lagomandra SPA 4*

Tarif - 40 € 1 Noapte
Deruleaza

Litoral Grecia 2021, sejur Halkidiki 2021 – Hotel Lagomandra SPA 4*

40 € persoana

Hotelul Lagomandra 4* este situat la 30 m de plaja, in statiunea Neos Marmara, pe bratul Sithonia, la poalele muntelui Itamos, in imediata apropiere a Golfului Toroneos.

Hotelul Lagomandra 4* dispune de piscina exterioara, piscina pentru copii, bar, internet, restaurant, seif la receptie si parcare. Plaja are nisip cu granulatie mare, iar intrarea in apa este lina.

Hotelul Lagomandra 4* va ofera camere duble standard, duble superior, junior suite, deluxe suite si mezonete. Camerele duble au in dotare: aer conditionat, CD player, feon, radio, frigider, seif, TV satelit, telefon si grup sanitar propriu. Junior suite sunt formate din living cu canapea si dormitor, despartite prin arcada, cu baie cu cada si hidromasaj, terasa. Deluxe suite este o singura camera spatioasa, baie cu cada cu hidromasaj si dus. Dubla superioara, de asemenea are o camera spatioasa si baie cu cada cu hidromasaj. Mezoneta este compusa din doua dormitoare, pe doua nivele, despartite prin scara interioara si are 2 bai.