Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP

Litoral Grecia 2021, Sejur Halkidiki – Hotel Blue Lagoon Princess 5*

Tarif - 42 € 1 Noapte
Deruleaza

Litoral Grecia 2021, Sejur Halkidiki – Hotel Blue Lagoon Princess 5*

42 € persoana

Hotelul Blue Lagoon Princess 5* își deschide porțile pentru prima dată în mai 2015.

Hotelul Blue Lagoon Princess 5* se află în Kalives, între peninsulele Kassandra și Sithonia. Este situat chiar pe o plaja de nisip, ceea ce înseamnă că puteți schimba cu ușurință piscina pentru mare. Pentru ca hotelul este de nou-nout, vă puteți aștepta sa aiba un look contemporan.

Hotelul Blue Lagoon Princess 5* va ofera 238 de camere. Proprietatea este compusa din 94 camere duble, 52 apartamente junior, 26 de apartamente, 10 camere cu handicap prietenos și 66 de camere de familie. Dormitoarele au o paletă de culori futuriste de argint rece și albastru-gri.

Hotelul Blue Lagoon Princess 5* dispune de cinci piscine, trei restaurante și interioare contemporane. Un program zilnic de activități vor satisface atât adulții cat și copiii. Altfel, clientii se pot antrena pe două terenuri de tenis ale acestui hotel, plus ca exista un teren de baschet și un teren de fotbal. Clientii se pot bucura de mese în restaurantul bufet, restaurantul barbeque, tavernă și se pot relaxa în cele 2 snack-baruri, cocktail bar, etc. Acest hotel vă oferă de asemenea un centru spa și o sală de gimnastică.