Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP

Litoral Grecia, Paralia Katerini – Vila CHRISTINA PALACE

Tarif - 61 € 1 Noapte
Deruleaza

Litoral Grecia, Paralia Katerini – Vila CHRISTINA PALACE

61 € persoana

DESPRE STATIUNE

Riviera Olimpului este zona aflata la sud de orasul Thessaloniki, in partea vestica a Marii Egee. Localizarea sa la poalele Muntelui Olimp, cel mai inalt varf al Greciei, dar si apropierea de Salonic, cel mai frumos oras al Greciei au facut din Riviera Olimpului una din cele mai apreciate si populare zone turistice ale Greciei.
Paralia Katerini Olympic Beach reprezinta perla statiunilor de pe Riviera Olimpului. Plajele lungi, intinse pe cativa kilometri ale statiunii se remarca pentru nisipul auriu si apele curate. Va puteti bucura din plin de mare si soare. Puteti practica sporturi maritime iar pentru cei mici exista Luna Park. In statiune veti gasi hoteluri primitoare si nenumarate supermarketuri si magazine de souveniruri, confectii, articole de plaja (In Paralia se gasesc cele mai multe magazine cu blanuri si bijuterii din zona!) iar de-a lungul plajei va asteapta restaurante si taverne traditionale, discoteci si cluburi.

DESPRE HOTEL Plaja cu nisip la numai 150 m
Vila CHRISTINA este o constructie noua, moderna, alcatuita din studiouri duble si triple, cu dotari de 3 stele, curate si confortabile.
Toate camerele sunt dotate cu: bucatarie-chicineta echipata, frigider, baie proprie, balcon, dormitor cu televizor LCD, aer conditionat (cu taxa). In vecinatatea vilei se afla supermaketuri, taverne, cafenele, terenuri de sport (tennis, basket, volei).

BINE DE STIUT – Reprezentantii romani din statiune va viziteaza la hotel, va impartasesc secretele zonei si va invita sa participati la Excursiile optionale de 1 zi: ATENA, Seara GRECEASCA, Manastirile METEORA, SALONIC si Parcul acvatic WATERLAND, Insulele SKIATHOS si EVIA, Cascadele EDESSA, Mt OLIMP.