Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP

Litoral Grecia, Riviera Olimpului – Hotel 12 Olympian Gods 3*

Tarif - 999 € 7 Nopti
Deruleaza

Litoral Grecia, Riviera Olimpului – Hotel 12 Olympian Gods 3*

999 € persoana

Hotelul 12 Olympian Gods 2* se află în Platamonas, regiunea Macedonia, la doar 900 m de centrul stațiunii. Oferă un loc de joacă pentru copii și o terasă la soare. Proprietatea beneficiază de vedere la Marea Egee și la muntele Olimp. În întreaga incintă este disponibil WiFi gratuit.

În împrejurimi oaspeții pot desfășura diverse activități, printre care windsurfing și scufundări. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Salonic, situat la 67 km. La proprietate este disponibilă parcare privată gratuită.
Camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat. Unele unități includ o zonă de relaxare unde vă puteți destinde după o zi plină. O parte dintre unităţi se bucură de vedere la mare sau la munţi. Pentru un plus de confort, oaspeţilor li se asigură halate de baie, articole de toaletă gratuite şi un uscător de păr. 12 Olympian Gods oferă WiFi gratuit în toate zonele.

Recepţia proprietății este deschisă nonstop. Oaspeții au la dispoziție un bar. Zona în aer liber poate găzdui o varietate de evenimente.