Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP

Litoral Romania 2021, Sejur Mamaia 2021 – Hotel Victoria Resort 3*

Tarif - 99 €
Deruleaza

Litoral Romania 2021, Sejur Mamaia 2021 – Hotel Victoria Resort 3*

99 € persoana

RENOVAT 2019!

Hotelul este amplasat 50 m de plaja. Beneficiaza de 337 de spatii de cazare, astfel: 262 camere duble standard, 65 camere duble superior si 10 apartamente, dispuse pe 10 nivele.
Receptia si restaurantul sunt renovate complet. Camerele renovate in totalitate. Spatiile de cazare vor fi impartite in camere duble standard si camere duble superioare. Camerele duble standard vor fi cele de la parter pana la etajul 7 inclusiv, iar cele duble superioare se vor regasi de la etajele 8 si 9.

Camerele duble superioare vor avea in plus, fata de cele standard, usa de acces, tamplaria PVC, gresia si faianta din baie schimbate. Apartamentele vor fi si ele renovate integral; eleganta si rafinamentul fiind caracteristicile definitorii. Spre deosebire de anii trecuti, incepand cu sezonul estival 2019, vom mai avea doua apartamente in plus, unul la parter si unul la etajul 1.

MASA: pune la dispozitia turistilor doua restaurante si o terasa: restaurant Locanda cu o capacitate de maxim 100 locuri, restaurant Victoria cu o capacitate de 600 locuri în interior, terasa cu 100 locuri în vecinatatea gradinii de vara. Aici se pot servi doar bauturi sau meniu a la carte. Toate mesele sunt servite sub forma de bufet – bucatarie romaneasca si internationala diversificata, cine tematice. Bauturile alcoolice/non-alcoolice incluse în pachetele cu demipensiune si all inclusive se servesc la barul restaurantului numai în timpul meselor. Hotelul îsi rezerva dreptul de decizie asupra sortimentelor de bauturi oferite care vor fi în regim self-service si consta în: vin produs autohton alb/rosu – draft; bere – draft; bauturi racoritoare acidulate si neacidulate draft; cafea, ceai, apa plata si carbogazoasa.

Pentru pachetele All inclusive, bauturile enumerate mai sus pot fi servite la barul de pe terasa hotelului în intervalul orar 09:30 – 23:00.
Masa se poate servi între orele: Mic dejun: 7.30- 09.30; Pranz: 12.30- 14.30; Cina: 19.30- 21.30; Snack: 17:30- 18:30. In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte, în functie de numarul de turisti din hotel. In lunile iulie si august se vor comercializa numai pachete cu ALL INCLUSIVE, pachetele doar cu mic dejun sau demipensiune, nefiind acceptate în acest interval!

Turistii care achizitioneaza pachete cu demipensiune sau all inclusive vor purta obligatoriu bratara specifica fiecarui pachet. Numai pe baza acestor bratari se va face accesul la bufet, restaurant, bar, plaja. În cazul pierderii bratarii, turistul va achita contravaloarea pentru înlocuire. Demipensiunea consta în mic dejun si pranz sau cina si bauturi tip all inclusive. Pentru tipul mesei principale se opteaza în momentul check in-ului la receptie, orice modificare ulterioara nemaifiind posibila.

PRODUSELE OFERITE ÎN SISTEMUL ALL INCLUSIVE VOR FI CONSUMATE DOAR ÎN INCINTA RESORTULUI, PE PARCURSUL SEJURULUI, IAR PRODUSELE OFERITE LA MASA SE VOR CONSUMA DOAR ÎN RESTAURANT.

Locatiile din jurul Resortului Victoria sunt private, iar depsirea nivelului admis de sonorizare sau a orelor limita sunt independente de administratia hotelului.