Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP

Litoral Romania 2021, Sejur Mamaia, Hotel Phoenicia Holiday Resort 4*

Tarif - 79 €
Deruleaza

Litoral Romania 2021, Sejur Mamaia, Hotel Phoenicia Holiday Resort 4*

79 € persoana

Localizare:  Hotelul se afla situat in Mamaia Nord, la 150 de metri de plaja. Complexul se intinde pe o suprafata de 100.000m2.

Camere:

Studio:
cuprinde un spatiu deschis cu living, zona pentru dormit, chicineta, baie si terasa; capacitate: 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii (0-11.99 ani); cel de-al treilea adult sau copiii au la dispozitie o canapea modulara.

Apartament cu 2 camere: cuprinde un dormitor, living cu chicineta,hol,baie si terasa; capacitate: 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii (0-11.99 ani);

Apartament cu 3 camere: cuprinde doua dormitoare, living cu chicineta,hol,baie si terasa; capacitate: 5 adulti sau 4 adulti si 2 copii (0-11.99 ani);

Facilitati apartamente:
televizor LCD, TV cablu, telefon, aer conditionat, internet; baia este dotata cu dus, cada simpla sau cada cu sistem de hidromasaj, prosoape; kicineta utilata.

Servicii incluse in pachet:
acces la piscine, sezlonguri la piscina, fitness, sauna, internet, acces pe plaja privata, accesul pe terenurile de sport, loc de joaca si club pentru copii, parcare (400 de locuri), housekeeping zilnic.

Reduceri si gratuitati pentru copii:
-numarul maxim de copii pt care se ofera gratuitate este: 2 ; varsta acestora trebuie sa fie intre 0 si 11,99 ani.
-gratuitatea pentru copii se ofera doar la ocuparea unui apartament impreuna cu doi adulti;
-pentru al treilea copil cazat in apartamentul cu doi adulti, se percepe tarif 100%-acelasi tarif aplicabil celui de al treilea adult in tipul de apartament ocupat.
-patutul pentru infant (0-1.99 ani) se ofera gratuit in limita disponibilitatii.
-gratuitatile oferite se aplica atat la serviciile de inchiriere cat si la masa in regimul comandat si achitat de adulti;

Servicii contra cost:
telefon, masaj, salon de infrumusetare, servicii de curatatorie, biliard, baldachine pe plaja, alte servicii de alimentatie publica.

Servicii de masa:
Phoenicia Holiday Resort pune la dispozitie un restaurant elegant cu specific international, libanez si romanesc, unde meniurile sunt pregatite de veritabili maestri ai artei culinare, fiind servite de echipe de ospatari experimentati.
Mic dejunul, cu o diversitate de produse, este tip bufet suedez si este inclus in tariful de cazare.
Masa de pranz este in sistem bufet suedez, iar cina se serveste a la carte.
La dispozitia turistilor se afla 3 baruri cu o gama spectaculoasa de bauturi alcoolice si racoritoare si  un bar in stil oriental unde se poate savura o cafea la nisip alaturi de o narghilea aromata.