Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP

Minivacanta de Rusalii – Pelerinaj Israel

Tarif - 999 € 4 Nopti
Deruleaza

Minivacanta de Rusalii – Pelerinaj Israel

999 € persoana
Minivacanta Rusalii – Oferta speciala Israel

TRANSPORT: AVION – COMPANIA BLUE AIR & AUTOCAR LUX

ZIUA 1 : BUCURESTI – TEL AVIV
Intalnire la Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda”, ora 15:30 cu insotitorul roman de grup. Dupa formalitatile vamale, imbarcare cursa BLUE AIR cu destinatia Tel Aviv (18:30), aterizare pe aeroportul Ben Gurion (ora 21:20). Transfer autocar Tel Aviv-Ierusalim-Bethleem. Cazare la hotel categoria ”turist” (echivalent 3*/4*) in Bethleem.

ZIUA 2 : BETHLEEM – IERUSALIM
Mic dejun. Vizitarea Bisericii ortodoxe si a Criptei unde S-a nascut Domnul si a Bisericii Catolice Sfanta Ecaterina, Grota Laptelui. Ierusalim-vizita pe Muntele Sionului la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul Cina cea de Taina, Mormantul Regelui David, Zidul Plangerii. Cina si cazare hotel in Bethleem.

ZIUA 3: IERUSALIM
Mic dejun. Incepem pelerinajul urcand pe Muntele Scopus. Vizita la Biserica Pater Noster (Tatal nostru) si Biserica Dintr-o Lacrima, la Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, continuam cu Biserica Mormantul Maicii Domnului. Vom intra în Sfanta Cetate prin poarta Sfantului Stefan. Vizitarea casei in care a locuit Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 statii în care s-a oprit Domnul pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Vizita la Biserica si Caminul romanesc din Ierusalim. Cina si cazare la hotel in Bethleem.

ZIUA 4 : IERUSALIM – MAREA MOARTA – QUMRAN – BETHLEEM
Mic dejun. Deplasare Ierusalim. Intrare in orasul Ierihon – cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica greco-ortodoxa cu Dudul lui Zacheu. Vom aprine o lumanare de “RUSALII” la Biserica Romaneasca din Jerihon! Perspectiva vizuala spre Muntele Carantana, unde Mantuitorul a fost ispitit de Diavol. Marea Moarta (-400 m), cea mai joasa mare de pe glob. Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice la Qumran (vechiul Centru al Esenienilor), include si un restaurant cu autoservire. Reintoarcere la hotel in Bethlehem. Cina si cazare in Bethleem.

ZIUA 5: BETHLEEM – TEL AVIV
Mic dejun. Plecare matinala (ora 06:30) spre Aeroportul International ”Ben Gourion”, Tel Aviv pentru formalitatile de intoarcere in tara. Imbarcare pe cursa BLUE AIR, Tel Aviv (10:50) – Bucuresti, Aeroport International Otopeni (13:40).

 

SERVICII INCLUSE:
transport avion Compania Blue Air, Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti; snack servit la bord (sandvici si bauturi non-alcoolice);
1 piesa bagaj de cala/persoana (max. 32 kg) si 1 piesa bagaj de mana (max. 10 kg);
check-in gratuit in aeroport;
asistenta (la Tel Aviv) in aeroport la sosire / plecare;
4 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun & cina/fara cina din data de 01.06) in hoteluri 3*superior / 4* (camere cu aer conditionat, telefon, TV) in Bethleem;
transport autocar modern (aer conditionat) pentru executarea programului;
ghizi vorbitori de limba romana la Bethleem si Ierusalim, (Via Dolorosa), specializati in actiuni turistice / pelerinaje;
insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE, DAR SUNT OBLIGATORII:
Taxele de aeroport : 160 EURO/persoana (pot suferi modificari), se achita la agentie,
Tips” (bacsisuri) se practica in Zona Orientului Apropiat, inclusiv in Israel: 25 EURO/persoana (pentru ghizi locali, soferi, restaurante, hoteluri), se achita la fata locului reprezentantului agentiei locale;
Asigurarea medicala; asigurarea storno optionala (dar recomandata!) se incheie odata cu semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice.