Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP

Paste Turcia, Antalya – zona KEMER – plecare 20 APRILIE 2022

Tarif - 669 €
Deruleaza

Paste Turcia, Antalya – zona KEMER – plecare 20 APRILIE 2022

669 € persoana

 

 

Last minute Antalya – KEMER, all inclusive – Hotel Simena 5*

 

undefined

Situat la 60 km de aeroportul Antalya, la 10 km de orasul Kemer, in localitatea Camyuva, la 150 m distanta de plaja proprie.
Plaja Proprie, nisip/pietris. Ponton. Bar pe plaja: gratuit. Pe plaja si la piscina: umbrele, sezlonguri si saltele – gratuit. Prosoape de plaja – gratuit.
Comentariul nostru Hotelul are o cladire principala Simena Hotel (complexul de bungalow-uri Simena Holiday Village se afla peste drum). Spatiu exterior cu verdeata. Reomandat pentru vacante linistite.
Masa: Ultra All Inclusive
Tarif last minute Antalya: 669 euro /persoana

 

Last minute Antalya – KEMER, all inclusive – Hotel Mirada del Mar 5*

undefined

Situat la 45 km de aeroportul Antalya, la 9 km de orasul Kemer, in localitatea Goynuk, pe malul marii. Construit in anul 1990, suprafata totala este de 100 000 m2, ultima renovare a avut loc in anul 2005.
Plaja Proprie, nisip. Intrare in apa: pe pietris. Ponton. Bar pe plaja – gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Prosoape de plaja – gratuit.
Comentariul nostru Spatiu exterior pitoresc cu verdeata. Centru SPA mare, animatie activa pentru copii si adulti, camere confortabile si atmosfera placuta. Se organizeaza diverse activitati sportive pe timp de zi, seara – discoteca. Plaja larga. Recomandat pentru toate categoriile de turisti.
Masa: Ultra All Inclusive
Tarif last minute Antalya: 792 euro /persoana

Last minute Antalya – KEMER, all inclusive – Hotel Limak Limra 5*

undefined

Situat la 70 km de aeroportul Antalya, la 8 km de orasul Kemer, in localitatea Kiris, pe malul marii; cladirile Limak Limra Park, unde sunt amplasate camerele park room, se afla la 150 m vis-a-vis de Limak Limra Hotel & Resort. Limak Limra Hotel & Resort a fost construit in anul 1998, cladirile Limak Limra Park au fost construite in anul 2004, suprafata totala este de 140 000 m2, ultima renovare a avut loc in anul 2013.
Plaja Proprie, nisip/pietris. Ponton. Bar pe plaja – gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Prosoape de plaja – gratuit.
Comentariul nostru Spatiu exterior frumos amenajat, extins. Bucatarie diversificata, animatie activa. Se organizeaza activitati sportive. Recomandat cuplurilor, vacantelor cu copiii.
Masa: Ultra All Inclusive
Tarif last minute Antalya: 913 euro /persoana

Last minute Antalya – KEMER, all inclusive – Hotel Rixos Beldibi 5*

undefined

Situat la 50 km de aeroportul Antalya, la 18 km de orasul Kemer, in localitatea Beldibi, pe malul marii. Hotelul a fost complet reconstruit in anul 2014, suprafata totala este de 45000 m2.
Plaja Proprie, nisip/pietris. Ponton. Bar pe plaja – gratuit. La piscina si la plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Prosoape de plaja – gratuit.
Comentariul nostru Hotelul a fost complet renovat in anul 2014 (reconstructie). Spatiu exterior cu verdeata, personal prietenos. Bucatarie diversificata. Turistii au acces la infrastructura hotelului Rixos Sungate, se ofera transfer gratuit. Recomandat pentru vacante linistite.
Masa: Ultra All Inclusive
Tarif last minute Antalya: 1117 euro /persoana