Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP

Revelion Bali si Singapore

Revelion Bali si Singapore

9999 € persoana

Revelion Bali si Singapore

Denumita «Insula Zeilor» sau «Dimineata lumii», insula Bali este destinatia turistica numarul unu a Indoneziei. Apele linistite ale Oceanului Indian, bungalow-urile de pe plajele largi, coastele accidentate, orezariile in terase, dansatoarele exotice, templele si cultura traditionala au facut din Bali una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta din intreaga lume. Cea mai mica tara din Asia de Sud-Est si totodata singurul oras-stat al continentului, Singapore este un megalopolis cosmopolit situat la raspantia a numeroase culturi. Astazi este portul cu cel mai intens trafic din lume si al patrulea centru financiar din lume dupa New York, Londra si Tokyo.

Perioada: 29.12 – 07.01

 

Ziua 1 (29.12): BUCURESTI – AMSTERDAM – SINGAPORE

La ora 12:00 intalnire la aeroportul OTOPENI cu insotitorul de grup pentru imbarcare pe cursa companiei KLM cu destinatia Singapore (schimbarea cursei la Amsterdam).

 

Ziua 2 (30.12): SINGAPORE

Sosire in Singapore la ora locala 16:20. Transfer si cazare la Hotel Grand Copthorne Waterfront 4* superior (sau similar). Timp liber pentru odihna si acomodarea cu noul fus orar.

 

Ziua 3 (31.12): SINGAPORE – tur de oras

Mic dejun. Tur de oras de jumatate de zi impreuna cu insotitorul de grup si ghidul local. Pe parcursul turului de oras vom admira contrastul dintre vechi si nou, dintre Est si Vest. Vom experimenta istoria, cultura si stilul de viata al multi-rasialului Singapore. Vom trece prin districul colonial pentru a vedea Pedang-ul, urmeaza apoi Esplanada si Merlion – un animal mitic jumatate leu, jumatate peste. Urmatoarele opriri vor fi in Little India, Chinatown si Gradina Botanica ce se intinde pe 52 de hectare. Dupa amiaza timp liber. Seara ne pregatim pentru trecerea dintre ani. Cina festiva la restaurantul hotelului (optional).

 

Ziua 4 (01.01): Revelion 2016! SINGAPORE – excursie optionala Sentosa

Mic dejun. Optional: excursie de o zi in Insula Sentosa ce se afla in apropierea portului si ofera nenumarate posibilitati de petrecere a timpului liber. Plecam catre Sentosa cu telecabina. Vom vizita acvariul Underworld si Laguna Delfinilor, urcam in Sky Tower, cel mai inalt turn de observatie din Asia, pentru o superba panorama asupra insulei, a portului Singapore si, in zile insorite, chiar a tarmurilor Malaeziei si Indoneziei. Vizitam apoi plaja Siloso. Plaja, relaxare si nenumarate distractii, Sentosa este pe buna dreptate in topul atractiilor turistice singaporeze. Incepand cu ora 18:00 va propunem excursia optionala in parcul Night Safari – un parc zoologic cu peste 40 hectare de jungla unde pot fi admirate in nocturna peste 1000 de specii de animale in propriul lor mediu de viata. Plimbarile prin jungla se pot face fie cu trenuletul, fie pe jos pentru cei mai curajosi dupa care va puteti relaxa intr-unul dintre restaurante. Cazare.

Ziua 5 (02.01) SINGAPORE- BALI

Mic dejun. Timp liber in Singapore pana in jurul orei 14:30, cand avem programat transferul la aeroport. Va propunem o excursie optionala de o jumatate de zi la Parcul Pasarilor – cel mai mare parc de pasari din sud-estul Asiei, cuprinzand peste 8000 de exemplare din 600 de specii. La ora 17:30 imbarcare pe cursa KLM Singapore-Denpasar Bali. Sosire in Bali la ora locala 20:10. Transfer la Hotel Bali Tropic 4*superior (sau similar). Cazare cu all inclusive.

Ziua 6 (03.01): BALI

Dimineata va propunem o excursie optionala de 4 ore in zona Ubud. Calatoria incepe cu Tohpati, zona in care se fabrica baticul, apoi Celuk unde sunt nenumarate ateliere de prelucrare a argintului si Mas – zona lucratorilor in lemn. Ajugem in Ubud, inima culturala a insulei cu multe galerii de arta, una dintre ele fiind Muzeul de Arta Agung Rai. Vedem apoi piata din Ubud si incheiem cu Puri Saren Agung (Palatul Regal, Palatul de Apa). Acesta a fost palatul regilor din Ubud până in anii 1917. La pranz ne vom intoarce la hotel. Timp liber.

 

Ziua 7 (04.01): BALI

Dimineata timp liber pentru odihna si plaja. Dupa ora pranzului va propunem excursie optionala catre punctul cel mai sudic al insulei, unde se afla templul Uluwatu (construit in secolul al XI-lea). La apusul soarelui avem posibilitatea de a admira dansul Kekak (cunoscut ca dansul maimutei), apoi vom servi cina cu peste si fructe de mare pe plaja Jimbaran. Ne intoarcem la hotel.

 

Ziua 8 (05.01): BALI

Mic dejun. Propunerea noastra pentru astazi este excursia optionala numita Misterul Raului Petanu. Pe drumul spre Kintamani vom vedea lacul Batur, vizitam Goa Gajah (Pestera Elefantului), apoi Muzeul Purbakala cu colectia de sarcofage de piatra. Gung Site ascunde doua randuri de morminte vechi sapate in stanca in canion. Vom opri la plantatia Rempah si la Templul cu apa sfanta, dar vom vedea si terasele de orez si peisajele spectaculoase. Dupa amiaza revenim la hotel.

 

Ziua 9 (06.01): BALI – AMSTERDAM

Camerele se vor elibera in jurul orei 12 si vom avea timp liber pana seara in jurul orei 19:00 cand avem programat transferul catre aeroport pentru imbarcare pe cursa Bali-Amsterdam.

 

Ziua 10 (07.01): AMSTERDAM – BUCURESTI

Sosire in Amsterdam la ora 07:55; la ora 09:20 avem programat zborul spre Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora locala 13:05.

 

TARIF/persoana: tarif in curs de actualizare (loc in camera dubla)

SERVICII INCLUSE:

transport cu avionul Bucuresti-Amsterdam-Singapore; Singapore-Bali; Bali-Amsterdam-Bucuresti compania KLM;
7 nopti cazare dupa cum urmeaza: 3 nopti cu mic dejun inclus la hotel Grand Capthorne Waterfront 4*superior (camera deluxe) sau similar in Singapore si 4 nopti cazare cu all inclusive la hotel Bali Tropic 4*superior (camera deluxe) in Bali;
transferuri aeroport – hotel – aeroport;
tur de oras cu ghid local in Singapore;
insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

taxele de aeroport si securitate 520 EURO/persoana (pot suferi modificari);
cina festiva de Revelion (optionala). Tariful final si detalii vor fi transmise in jurul datei de 01 Noiembrie;
asigurarea medicala (obligatorie) / asigurarea storno – optionala, se incheie la semnarea Contractului de Prestari Servicii Turistice;
excursiile optionale;
bacsisurile pentru ghizii locali.

 

INFORMATII VIZA INDONEZIA

taxa de viza pentru Indonezia (Bali) este 35 USD; viza se ia in aeroportul din Bali si se plateste la sosirea pe aeroport;
taxa de iesire din Indonezia este 20 USD se plateste in aeroport la plecare.

 

ORAR DE ZBOR (ore locale*) – COMPANIA KLM:

29.12: Bucuresti 13:50 – Amsterdam 15:45
29.12: Amsterdam 21:00 – Singapore 16:20 (pe 30.12)
02.01: Singapore 17:30 – Denpasar Bali 20:10
06.01: Denpasar 21:30 – Singapore 23:59 (stop tehnic) / 01:30 – Amsterdam 07:55 (pe 07.01)
07.01: Amsterdam 09:20 – Bucuresti 13:05
(*diferenta de fus orar este de 6 ore; exemplu: ora 14:00 Bucuresti = ora 20:00 Singapore)

GRUP MINIM – 25 persoane

Pentru un grup mai mic de 25 de persoane (21-24 persoane) pretul excursiei se majoreaza cu 75 EURO/ persoana, iar pentru 17-20 persoane pretul excursiei se majoreaza cu 120 EURO/persoana. Pentru mai putin de 17 persoane excursia se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.
Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

 

ACTE NECESARE CALATORIEI: pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei
Pentru Indonezia (Bali) viza se obtine si se plateste pe aeroport.

TERMENE DE PLATA:

30% din pretul pachetului turistic la inscriere;
40% din pretul pachetului turistic cu minim 45 zile inaintea plecarii;
30% din pretul pachetului turistic cu minim 20 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 65 zile – 45 zile inaintea plecarii;
50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 44 zile – 30 zile inaintea plecarii;
80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile – 15 zile inaintea plecarii;
100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii
IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

OBSERVATII:

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii;
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de oficialitatile din Singapore/Indonezia, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective.
Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana. Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.
Pretul excursiei a fost calculat la paritatea euro/dolar american valabila in luna mai 2015; in cazul modificarii acestei paritati cu mai mult de 3% in favoarea dolarului, pretul se majoreaza corespunzator.
Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Zepelin Tour. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de aproximativ 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional.
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

INFORMATII UTILE BALI

Din cele 17,508 insule ce formeaza arhipelagul indonezian, Bali este singura cu o populaţia majoritar non-musulmana. Pentru ca pe insula se regasesc peste 20.000 de temple, iar ritualurile si credinţele balinezilor se regasesc in fiecare fagas al vietii, Bali este cunoscuta si sub numele de Insula Zeilor. Peste 95% dintre locuitori adera la o forma locală a hinduismului, iar templele (pura, în sanscrita) sunt o parte cheie. Veti gasi temple la tot pasul – si nu e o figura de stil ! Fiecare cladire, magazin, casa are un templu, iar în anumite cazuri veti gasi temple si in intersecţiile importante
Climatul paradisiac, vegetaţia luxurianta, vulcanii inca activi si valurile propice pentru surf fac din Bali una dintre cele mai frumoase insule ale planetei, iar din ce în ce mai multi turisti din intreaga lume tin sa fie partasi la experienţele magice oferite de aceasta micuta insula (153 de kilometri de la est la vest, 111 km de la nord la sud).
Bali are câte ceva pentru fiecare: iubitorii sporturilor de apa pot face surfing, rafting, snorkeling şi scuba diving printre peştii tropicali. Cei ce cauta mai degraba latura mistica vor fi fascinati de templele balineze si vor avea sansa escaladarii vulcanilor Batur şi Agung, consideraţi zei de catre localnici. Cei fascinaţi de artă vor găsi sute de artişti, de la sculptori ce lucrează în roca vulcanică predominantă pe insulă la bijutieri ce prelucrează scoicile tropicale în minunăţii artizanale. Romanticii vor putea observa răsăritul de pe culmile vulcanului Batur, ca apoi să se bucure de un spectaculos asfinţit în Oceanul Indian. Bali este o destinaţie extrem de populară în rândul celor ce doresc să aibă o nuntă cu totul şi cu totul specială, existând nenumărate companii ce organizează ceremonii de neuitat.
Plajele din Bali se impart in doua: cele din sud (cu nisip alb) si cele din nord, cu nisip negru, de provenienta vulcanica. Peste tot insa veti descoperi peisaje spectaculoase şi apa curata, excelenta pentru inot. Intre flux si reflux nivelul apei se schimba considerabil.
Majoritatea hotelurilor ofera turistilor informatii despre nivelul apei în zilele următoare.
Pentru a vedea spectaculosii pesti tropicali si reciful de corali în care aceştia traiesc, trebuie neaparat sa incercati o sesiune de snorkeling (sau de scuba diving, daca sunteţi mai aventuroşi). Peste 2.000 de specii de peşti de recif traiesc in apele din jurul insulei Bali, asa ca aveti ce vedea! Insula Nusa Penida, la care se ajunge în aproximativ o oră cu vasul de croazieră, este locul perfect pentru astfel de activităţi. Iar dacă se întâmplă să fiţi în Bali între iulie şi noiembrie, aveţi şansa să vedeţi peştele luna, gigantul atingand deseori masa de peste o tona.

INFORMATII UTILE SINGAPORE

Republica Singapore este un stat-oras insular si cea mai mica tara din Asia de Sud-est fiind formata din 63 insule, inclusiv Singapore-ul continental. Statul a fost intemeiat de Sir Stamford Raffles pe raul cu acelasi nume, care continua sa fie adevarata „inima” a statului, aici concentrandu-se, de-a lungul cheilor, principalul district de afaceri, cat si sursele de distractie.
Orchard Road atrage iubitorii vietii de lux, fiind centrul zonei de elita a orasului, cu hoteluri de inalta clasa, centre comerciale, localuri de noapte, restaurante si baruri ce satisfac chiar si pretentiile celui mai exigent turist occidental.
Chinatown este centrul cultural al tarii, trecutul parand a vorbi calatorilor prin vechile temple si terase cu oranamente impresionante, vocea lui facandu-se auzita in ciuda activitatii economie intense si zecilor de magazine inghesuite in aceasta parte a orasului, printre restaurante de lux si centre comerciale scumpe. O zona modesta dar pitoresc colorata a insulei o reprezinta Little India de unde razbat arome patrunzatoare de parfumuri si mancaruri felurite. Aici vin de obicei turistii interesati de demostratii culinare stradale de mare tinuta.
Arab Sreet – centrul musulman al orasului este districtul textilelor traditionale, al esarfelor indoneziene, sarong-urilor, songkok-urilor, hajj-urilor si matasurilor, al numeroaselor specii de trandafiri si al esentelor florale. Aici se afla cea mai mare si cea mai vizitata moschee din Singapore, Sultan Mosque, dar si cea mai frumoasa, micuta si cocheta Malabar Muslim Jama-ath Mosque. Restaurante cu specific indian se afla pretutindeni de-a lungul strazilor North Bridge Rd si Bussorah St, oferind un adevarat spectacol gastronomic in serile din perioada Ramadamului.
Orasul colonial – Sir Stamford Raffles si-a lasat o amprenta inconfundabila in centrul orasului. Mutand districtul de afaceri in sudul raului si transformand partea de nord in centru administrativ, a creat o structura eficienta ce se mentine pana astazi. Principalele locatii de interes turistic in aceasta zona sunt Empress Place Building, o impozanta cladire construita in stil victorian in anul 1865, ce gazduieste acum un muzeu, galerii de antichitati si un restaurant chic, hotelul Raffles, care a devenit un adevarat simbol al luxului oriental, biserici impozante, cum ar fi St Andrew’s Cathedral si Cathedral of the Good Shepherd.
Insula Sentosa este cea mai vizitata zona a orasului; are numeroase parcuri, muzee, acvarii, plaje, restaurante, facilitati pentru practicarea sporturilor, inclusiv pentru echitatie; daca doriti sa zaboviti mai mult pentru a va bucura de atractiile locului, veti gasi aici un camping, pensiuni, dar si hoteluri de lux. Plaja insulei si ofertele de petrecea timpului sunt foarte atractive pentru turisti.