Noi, Zepelinii, suntem călători pasionați și
avem o experiență în turism de peste 10 ani.
Vino cu noi într-o călătorie de poveste!

Oferte noi

☆ Disneyland Paris Iulie 2022
☆ Piata de Craciun la Viena
☆ Circuit Iordania
☆ Zbor cu balonul in Cappadocia

GO UP

Revelion Kenya 2023

Tarif - 1530 € 7 Nopti
Deruleaza

Revelion Kenya 2023

1530 € persoana

Revelion Kenya 2023: Plecare 27 Decembrie – sejur 7 nopti

Revelion Kenya 2023 – Diani Sea Lodge 3*, Diani Beach

Diani Sea Lodge, Diani Beach, este inconjurat de gradini tropicale, hotelul Diani Sea Lodge este amplasat pe plaja cu nisip alb a litoralului sud-kenyan si are vedere la Oceanul Indian. Complexul ofera o escapada ideala pentru turistii care-si doresc o vacanta de neuitat.
Localizare: Diani Sea Lodge este localizat la 35 km sud de orasul Mombasa si la 30 km de aeroportul international din Mombasa. La 5 minute de hotel se afla Leisure Lodge Golf Club.

Tarif: 1530 EUR/persoana/sejur 7 nopti cu all inclusive

 

 

Revelion Kenya 2023 – Swahili Beach Resort 5*, Diani Beach

Descriere: Unic prin amestecul armonios de influente arhitecturale specifice diferitelor zone din Africa, Arabia, India si Zanzibar, hotelul Swahili Beach Resort este cu adevarat o destinatie de vis. Punctul forte al acestui complex este reprezentat de piscina in cascade, pe 8 nivele ce se desfasoara de-a lungul a 200 m, ajungand pana pe plaja. Oferind un nivel ridicat de confort si eleganta, Swahili Beach este proiectat pe principii ecologice pentru a avea o influenta minima asupra mediului.
Localizare: Hotelul este situat direct pe faimoasa plaja cu nisip alb Diani Beach si se bucura de o priveliste incantatoare asupra Oceanului Indian. Aeroportul din Mombasa se afla la 45 km distanta.
Tarif: 1742 EUR/persoana/sejur 7 nopti cu demipensiune

 

 

Revelion Kenya 2023 – Baobab Beach Resort 4*, Diani Beach

Descriere: Localizat pe una dintre cele mai faimoase plaje din lume – Diani Beach, The Baobao Beach Resort and Spa este amplasat intr-o gradina tropicala de copaci baboa, palmieri si flori exotice, desfasurata de-a lungul a 500 m de plaja cu nisip auriu la Oceanul Indian. Complexul este o oaza de liniste si serenitate, oferind serviciile de inalta calitate necesare unei vacante de neuitat.

Localizare: Hotelul este situat pe minunata plaja Diani Beach, in mijlocul unei paduri cu pomi Baoba, de unde ii vine si numele. Se afla 35 km sud de Mombasa.
Tarif: 2197 EUR/persoana/sejur 7 nopti cu all inclusive

 

 

Leave a Reply